Utakmice u Kataru skraćuju časove u hrvatskim školama, roditeljima stigla poruka: Potrebna je vaša saglasnost

 
  • 1

Hrvatski ministar prosvete Radovan Fuchs najavio je mogućnost da učenici budu izuzeti sa časova tokom igranja reprezentacije Hrvatske na utakmicama na Svetskom prvenstvu

Svetsko prvenstvo u fudbalu koje se ove godine održava u Kataru uticalo je i na odluke pojedinih škola u Hrvatskoj. 

Hrvatski ministar prosvete Radovan Fuš najavio je mogućnost da učenici budu izuzeti sa časova tokom igranja reprezentacije Hrvatske na utakmicama na Svetskom prvenstvu. Kako je napomenuo, propušteni časovi će zbog gledanja utakmice morati da se nadoknade, piše Index.hr.

Roditelji jedne zadarske gimnazije dobili su poruku da je Nastavničko veće odlučilo da se nastava u sredu skrati zbog utakmice hrvatske fudbalske reprezentacije. Pošto utakmica počinje u 11, deca će završiti školu u 10:30. Za učenike koji to žele škola će organizovati gledanje utakmice u svojim prostorijama.

"Da bismo mogli da organizujemo nastavu, potrebna nam je vaša saglasnost, jer škola ne može da preuzme odgovornost za bilo kakve nezgode ili incidente koji bi se mogli desiti nakon završetka nastave", navodi se u poruci u kojoj se traži saglasnost roditelja.

(Telegraf.rs)

Video: Božović o suđenju za "Ribnikar": Ovo je bilo jedno od najstrašnijih suđenja u mojoj karijeri

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA