Pronađen mrtav mladić (26) u jezeru kod Đakova

 
  • 0

Ronioci osječke Specijalne interventne policije tokom ponedeljka su, pretražujući jezero, pronašli vozilo i mrtvog 26-godišnjaka, na čijem telu mrtvozornik nije pronašao tragove koji bi upućivali na smrt usled izvršenja nekog krivičnog dela

U jezeru Jošava, kod Đakova, u ponedeljak je pronađen mrtav 26-godišnjak, koji je, iz dosad neutvrđenih razloga, automobilom sleteo u jezero, saznaje se u osječko-baranjskoj Policijskoj upravi (PU).

Portparolka PU Edita Roterbauer kazala je Hini kako je nestanak 26-godišnjaka prijavljen u nedelju, oko 19,40 sati, a tada prikupljene informacije ukazivale su kako bi mogao da se nalazi kod tog jezera, piše Jutarnji list.

Ronioci osječke Specijalne interventne policije tokom ponedeljka su, pretražujući jezero, pronašli vozilo i mrtvog 26-godišnjaka, na čijem telu mrtvozornik nije pronašao tragove koji bi upućivali na smrt usled izvršenja nekog krivičnog dela, dodala je.

U policiji ističu kako za sada nije utvrđen razlog zbog kojeg je došlo do sletanja vozila u jezero te da se događaj trenutno evidentira kao nesrećan slučaj.

(Telegraf.rs)

Video: Božović o suđenju za "Ribnikar": Ovo je bilo jedno od najstrašnijih suđenja u mojoj karijeri

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA