≫ 

"Spržio bih te za 15 sekundi": Stanivuković i Hadžifejzović ušli u raspravu, govorili o ucenama

Hadžifejzovića ga je Stanivukovića upitao da li ga Dodik nečim ucenjuje

  • 6
Draško Stanivuković Foto: Nikola Tomić

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković sinoć je, gostujući na televiziji Fejs kod novinara i voditelja Senada Hadžifejzovića, poručio da je PDP potrebno potpuno rebrendiranje, razgovarali su i o Jeleni Trivić, potpredsednici PDP, a tokom emisije je došlo i do žestoke rasprave između Stanivukovića i Hadžifejzovića.

Situacija je počela da eskalira kada je Hadžifejzović upitao Stanivukovića da li ga pogađa to što ga nazivaju čovekom Milorada Dodika lidera SNSD, Stanivuković je na to odgovorio: "Ničiji sam", piše Srpskainfo.

Hadžifejzović ga je onda upitao da li ga Dodik nečim ucenjuje.

- Za šta da me uceni? Sloboda nema cenu. Pošten sam i čist k'o suza. Lažu da sam ucenjen. Govore i o Vukanu i Jeleni svašta. Rekli su da imaju snimak i o Jeleni - rekao je Stanivuković.

Nakon kraće rasprave Hadžifejzović je rekao Stanivukoviću da ne želi da ga vređa, i da bi mogao da ga "sprži", kako je rekao, novinarski.

- Da imam nameru, Draško, spržio bih te za 15 sekundi na ucenama, Dodiku i snimku - rekao je novinar.

Stanivuković je na to odgovorio da je za Dodika pričao da li ga treba "ubiti", a njega spržiti. Hadžifejzović je pojasnio da to za Dodika nije rekao, a da je za Stanivukovića mislio ne da ga sprži bukvalno.

Draško je, takođe, rekao da se nije pomirio s Dodikom.

Govoreći o svom odnosu prema Jeleni Trivić, gradonačelnik Banjaluke rekao je da ona "radi odličan posao" i da je, prema njegovim rečima, napravila sjajan rezultat, ali i da je "smisao politike nije da budemo u opoziciji, već da budemo vlast".

- Na raskrsnici smo da vidimo ko je bolji od nas dvoje da preuzme stranku. Odrekao sam se mandata poslanika. Imao sam višečasovni razgovor s Mladenom Ivanićem, on je za to da se Jelena i ja usuglasimo ko će biti predsednik PDP. Džentlmen sam, pustio bih je da bude predsednica. Glupost je to što kažu da slabim PDP kako bih pomogao Dodiku - rekao je Stanivuković.

Video: Da li je ovo momenat kada se povredio Draško Stanivuković tokom plivanja za Bogojavljenski krst?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oldtajmer®

    12. novembar 2022 | 15:58

    Hadžifejzović je najveći ratnohuškač na ovim prostorima. Na toj platformi je i izgradio celu karijeru. Gosti su mu samo oni koji će nešto loše da kažu o Srbima i Srbiji, a onda dobije salve pohvala od ovih što ne znaju jesu li Turci ili poturčeni Srbi kao što je on.

  • Mihailović

    12. novembar 2022 | 17:39

    Hadžifejzović nije sam svoj....

  • Darko

    12. novembar 2022 | 16:13

    Na kojim je on drogama? Utripovao lik da je nedodirljiv... Dok ne tresne o zemlju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA