Ženi vezao vrat, izbacio je iz auta i spustio ručnu na nizbrdici: Užas kod Splita

 
 ≫ 
  • 3

Žena je zadobila lakše telesne povrede u vidu ogrebotina po celom telu, navodi policija

Policija je objavila slučaj s područja delovanja Policijske uprave splitsko-dalmatinske. Tamo je jedan muškarac ženi vezao vrat da bi je potom izbacio iz automobila te spustio ručnu kočnicu na nizbrdici.

- Policijski službenici sproveli su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom. Sumnjiči se da je u petak 22. oktobra ove godine oštećenu, koja se na osnovu prethodnog dogovora s njim susrela, dok je sedela u zaustavljenom vozilu vezana sigurnosnim pojasom, napao na način da je na nju bacio uže oko vrata i ramena i potom je delimično izvukao iz vozila nakon čega je otpustio kočnicu vozila - piše policija, prenosi Index.

- Kako je oštećena bila vezana sigurnosnim pojasom, delimično je ispala iz vozila, te ju je pokrenuto vozilo vuklo nizbrdo, dok se nije zaustavilo. Zadobila je lakše telesne povrede u vidu ogrebotina po celom telu, a uz krivičnu prijavu osumnjičeni 38-godišnjak je predat pritvorskom nadzorniku - piše policija.

Video: Ogavni snimak iz Splita: Tražio vode, udario ženu flašom u glavu i brutalno tukao

(Telegraf.rs)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA