Muškarac u Nikšiću je ovim specijalnim alatima provaljivao u stanove

 
  • 0

Nikšićka policija je po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću lišila slobode F.Đ. (30) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa i krivično delo izrađivanje i nabavljanje oružja i sredstava namenjenih za izvršenje krivičnog dela

Službenici Odeljenja bezbednosti Nikšić su, preduzimajući aktivnosti na rasvetljavanju krivičnih dela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, identifikovali osobu koja je u pet navrata upotrebom specijalnih alata provaljivala u stanove i otuđivala vredne predmete.

Nikšićka policija je po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću lišila slobode F.Đ. (30) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa i krivično delo izrađivanje i nabavljanje oružja i sredstava namenjenih za izvršenje krivičnog dela.

Nadležni tužilac je nakon saslušanja za osumnjičenog doneo rešenje o zadržavanju do privoda nadležnom sudiji za istragu.

Nikšić, krađa, alat Foto: MUP UP Crne Gore

Pretresom prostorija na više lokacija koje koristi F.Đ. policija je pronašla i oduzela predmete koji potiču iz krivičnih dela kao i specijalni alat koji je korišćen za obijanje i otvaranje blind vrata.

On je, kako se sumnja, u pet navrata provaljivao u stanove i iz njih otuđivao novac, zlatni nakit, tehničke uređaje i druge predmete.

Izuzeti predmeti i tragovi biće veštačeni u Forenzičkom centru, dok je deo pronađenih otuđenih predmeta vraćen vlasnicima.

(Telegraf.rs)

Video: Odalović: "Zabrana ulaska srpske robe na KiM svima donela samo štetu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA