Hotel u Budvi čiji su se gosti otrovali nema dozvolu za rad
U toku je epidemiološko istraživanje
Turistička inspekcija počela je pečaćenje hotela u Budvi, koji nema odobrenje za rad, a čijih se 96 gostiju otrovalo hranom, potvrdila je danas vršilac dužnosti direktora crnogorske Uprave za inspekcijske poslove Ana Vujošević.
Ona je podsetila da je turističkoj inspekciji ovo osmi put u protekla tri meseca da pečati budvanski hotel, a sedmi put je pečat skinut, zbog čega je inspekcija slučaj prijavljivala kotorskom tužilaštvu, prenela je Srna.
Uprava za bezbednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove nakon prijave trovanja izvršila je uzorkovanje iz restorana i zabranila služenje hrane.
Turisti otrovani hranom bili su i smešteni navodno u hotelu "Loza", ali još nije utvrđeno kako i gde je došlo do trovanja.
Iz crnogorskog Instituta za javno zdravlje saopštili su da su strani državljani, koji su juče imali simptome trovanja u hotelu u Budvi, dobrog zdravstvenog stanja, prenosi Tanjug.
Iz ove ustanove naveli su da je u toku epidemiološko istraživanje, kao i ispitivanje mikrobiološke i fizičko-hemijske ispravnosti uzoraka, te da će javnost o rezultatima biti blagovremeno obaveštena.
(Telergaf.rs)
Video: Ana je Petru rodila sa 680 grama i obe su prave heroine! Evo kako je izgledao njihov put do pobede
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Sta sve oni zovu hotelima
Kuca na sprat I eto hotela
Podelite komentar
Miki
Ma ostalo Malo ribe od preprošle nedelje .. :D Eto zasto treba poneti svoj paradajz na plazu!! Ja Sam 22 god ugostitelj! U 90% objekata ne treba jesti niti piti! Nikakava higijena i uslovi!
Podelite komentar
Milan Slavujevic
Sve govori o nasoj finoj drzavi Sedmi put stavljavu pecat.... Bra'o im ga
Podelite komentar