Snažna oluja pogodila Sarajevo: Jak vetar i kiša otežavali kretanje vozačima

 
  • 0

Sparno vreme u glavnom gradu Bosne i Hercegovine preovladavalo je i u prethodnim danima, a promena vremena koja je započela danas trebala bi da traje i u narednim danima

U popodnevnim satima Sarajevo je pogodilo snažno nevreme, a u samo nekoliko minuta područje grada zahvatila je jaka kiša koju je pratila i grmljavina.

Nevreme je započelo oko 17 sati, a jaku kišu pratio je i vetar koji je dodatno otežavao uslove na putu kako vozačima tako i građanima koji su se u tim trenucima našli na ulici.

Snažna grmljavinu građani Sarajeva čuli su još jutros u ranim jutarnjim satima, a tokom jutra i popodneva u gradu je preovladavalo umereno oblačno vreme, ali uz visoke temperature vazduha.

Sparno vreme u glavnom gradu Bosne i Hercegovine preovladavalo je i u prethodnim danima, a promena vremena koja je započela danas trebala bi da traje i u narednim danima, piše Klix.ba.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, u Bosni je tokom nedelje najavljeno oblačno vreme sa kišom i lokalnim pljuskovima. Intenzivnije padavine se očekuju u severoistočnim, centralnim i istočnim područjima Bosne.

U Hercegovini će jutro biti sunčano uz postepeno naoblačenje, a kiša i pljuskovi se očekuju popodne. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu do 24, a dnevna od 20 do 26, na jugu do 31 stepen.

Video: Reke vraćene u svoja korita: Smiruje se stanje sa poplavama u BiH, evakuisani ugroženi

(Telegraf.rs)

Video: Božović o suđenju za "Ribnikar": Ovo je bilo jedno od najstrašnijih suđenja u mojoj karijeri

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA