Snimao nagu decu telefonom u Rovinju, pronađene brojne fotografije: Dancu određen istražni zatvor

 
 
 ≫ 
  • 1

U nedelju u 14.45 sati radnica ugostiteljskog objekta jednog kampa na području Rovinja primetila je sumnjivo ponašanje 71-godišnjeg muškarca te je o tome odmah obavestila čuvara koji je pozvao policiju

Opštinsko državno tužilaštvo u Puli odredilo je istražni zatvor protiv 71- godišnjeg Danca zbog osnovane sumnje da je iskorišćavao decu za pornografiju, saopštila je policija.

- Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 71-godišnjak, najprije 27. jula 2021. godine, a zatim i 20. jula 2022. godine u kampu na području Rovinja, mobilnim telefonom snimao naga tela nepoznate dece mlađe od 18 godina - piše u saopštenju.

Županijski sud u Puli prihvatio je predlog državnog tužilaštva i 26. jula 2022. godine osumnjičenom 71-godišnjaku odredio je istražni zatvor zbog opasnosti od bekstva.

Podsetimo, u nedelju u 14.45 sati radnica ugostiteljskog objekta jednog kampa na području Rovinja primetila je sumnjivo ponašanje 71-godišnjeg muškarca te je o tome odmah obavestila čuvara koji je pozvao policiju.

Policija je muškarca uhapsila zbog sumnje da je kod bazena mobilnim snimao nagu decu te su temeljem naloga nadležnog suda obavili pretragu mobilnog u kojem su pronađene fotografije inkriminirajućeg sadržaja.

Video: Pravili orgije sa maloletnicama: Uhapšenim pedofilima majke dovodile svoju decu

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    30. jul 2022 | 08:31

    Koliko bolesnika živi oko nas...Svim pedofilima i silovateljima odma smrtna ili bar doživotna kazna...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA