Policija otkrila ko je ubio Šakovića: Traga se za osumnjičenima, pomagači im kupili električni trotinet

 
 
 ≫ 
  • 1

Prema istim izvorima, policijski inspektori i forenzičari su, po nalogu Višeg državnog tužilaštva, danonoćno radili na rasvetljavanju ubistva izvršenog 17. juna oko 23.30 časova ispod zidina budvanskog Starog grada

Policija i tužilaštvo rasvetlili su ubistvo navodno visokopozicioniranog člana škaljarskog klana Milića Minje Šakovića i tragaju za ubicama čiji identitet im je poznat, rečeno je "Vijestima".

Tu informaciju potvrdilo je više izvora uključenih u istragu mafijaške likvidacije u Budvi.

Navodno, te osobe obuhvaćene su dopunom krivične prijave, koju je viša državna tužiteljka Ana Radović nakon ubistva podnela protiv NN počinioca.

Prema istim izvorima, policijski inspektori i forenzičari su, po nalogu Višeg državnog tužilaštva, danonoćno radili na rasvetljavanju ubistva izvršenog 17. juna oko 23.30 časova ispod zidina budvanskog Starog grada.

Izvor iz bezbednosnog sektora rekao je juče za "Vijesti" da su utvrdili ko su pomagači ubice, koji su u jednoj podgoričkoj prodavnici kupili električni trotinet korišćen u pripremi zločina. U tragu su im ušli nakon što su uvezali snimke sa nadzornih kamera postavljenih u glavnom gradu.

Prevozno sredstvo koje su nabavili ubici, pronađeno je u "štek stanu" iz kog je egzekutor nadgledao Podgoričanina.

Video: Snimak hapšenja Slobodana Kašćelana navodnog vođe Kavačkog klana

(Telegraf.rs)

Video: Turković: Radić je na prijemu bio veoma uznemiren sa povredama u vidu otreklina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA