Tukao je bokserom u glavu, davio, ujedao: Mladić pretukao maloletnicu, rekao joj da nađe mesto gde će je ubiti

 
 ≫ 
  • 1

Kada ga je pitala zašto je prevario, mladić je maloletnicu prvi put udario šakom

U Srebreniku se prošlog četvrtka odvijala prava drama. Kako saznaje Avaz, 21-godišnji Dženis Ćosić pretukao je maloletnu A. F., koja ima 16 i po godina.

A. F. je bila u vezi sa Ćosićem, te je saznala da ju je on prevario. Na njegovo insistiranje su se našli da porazgovaraju, i onda počinje agonija koja je trajala skoro dva sata. Ćosić joj je oduzeo telefon tako da nije mogla da pozove policiju ili nekoga u pomoć.

Kada ga je pitala zašto je prevario, Ćosić je maloletnicu prvi put udario šakom. A. F. mu je uzvratila udarac u samoodbrani. Onda su se nemilosrdni udarci nastavili. Tukao je bokserom u glavu, davio je, vukao, ujedao, te joj je rekao da pronađe mesto gde će je ubiti.

Nesrećna devojka je sve vreme vrištala, i kada su došli do mesta Ćehaje konačno se otrgla iz ruku nasilnika i pobegla. Trčala je do obližnjeg Binga u Srebreniku, gde je Ćosić opet stigao. Uspela je da dođe do mobilnog, ali je nasilnik strpao u automobil.

Maloletna A. F. je uspela da se izvuče, te je otišla do obližnjeg salona u centru grada. Iako je nasilnik opet tu krenuo da je vuče, ujeda i saterao je u ćošak, nesrećna devojka je pobegla, otišla kod prijateljice a zatim u policiju.

Dženis Ćosić je bio priveden na informativni razgovor. Porodica maloletne devojke je angažovala advokata, a u celi slučaj su uključeni i socijalni radnici.

Video: Pretukao ga i patosirao: Žestoka tuča na Karaburmi dok deca vrište u pozadini

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PIONIR

    19. jul 2022 | 21:40

    Narkosi kojim ova vrucina udarila u glavu, da je moje dete, premalo bi bolnice imale gipsa za njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA