Tukao je 8 sati, koristio i bejzbol palicu: Podignuta optužnica protiv Dalibora zbog ubistva trudne supruge

 
 ≫ 
  • 2

Od više desetina udaraca pesnicama i improvizovanom bejzbol palicom koje je Nerda primila skoro da nije bilo mesta na njenom telu bez krvavih podliva

Više tužilaštvo Crne Gore podiglo je optužnicu protiv Dalibora Nikolića (34) za svirepo ubistvo trudne supruge Zimrite Nerde koju je u noći između 15. i 16. januara tukao 8 sati koristeći pored pesnica i bejzbol palicu.

Za Zimritu Nerdu koban je bio poslednji udarac koji je primila u kuhinji zbog banalnog razloga oko toga ko će skuvati kafu.

- Nikolić je od 22 sata 15. janura do šest sati narednog dana tukao i na svirep način, sa umišljajem, lišio života trudnu suprugu Zimritu Nerdu tokom svađe u vezi prestanka njihove zajednice i za vreme dok se troje njihove maloletne dece nalazilo u porodičnoj kući - navodi se u optužnici.

Od više desetina udaraca pesnicama i improvizovanom bejzbol palicom koje je Nerda primila skoro da nije bilo mesta na njenom telu bez krvavih podliva.

Posle prijema u bolnicu, lekari su konstatovali pet teških telesnih povreda i 11 lakših među kojima su prelomi na obe ruke kao i prelom lisne kosti na desnoj nozi.

U optužnici se navodi da je Zimrita sve vreme trpela fizičke i duševne bolove jakog intenziteta i dužeg trajanja.

Posle osam sati batinanja Zimrita je ležala u krevetu i nije se odazvala na nekoliko poziva Nikolića da im skuva kafu. U nekom trenutku je ipak došla do kuhinje i ponudila da ipak ona skuva kafu što je razbesnilo Nikolića. Nakon što se nije sklonila, kako joj je rekao, Nikolić je suprugu udario pesnicom u deo lica ispod desnog oka. Zimrita je od ovog udarca izgubila svest usled izliva krvi u mozak i pala na tlo.

Sedam dana kasnije, 22. janura, Zimrita je preminula u Kliničkom centru Crne Gore.

Dalibor se branio ćutanjem

Nikolić se u Višem tužilaštvu u Podgorici branio ćutanjem dok je pred osnovnim tužiocem u Baru delimično priznao delo, ali umanjujući broj udaraca i vreme trajanja celog događaja. On je ispričao da je 12 godina bio u braku sa Zimritom Nerdom i da su sa troje dece živeli u barskom naselju Sokolana.

Povod za svađu su, prema rečima Nikolića, bile "sitnice i gluposti, oko problema koje su imali u braku u ranijem periodu, kada je ona odlazila od njega, kao i oko problema koje je imao sa njenom braćom".

Optuženi je ispričao i da je supruzi rekao da im brak ne ide dalje tako što će on nju da tuče a ona da stalno beži i da mu konačno kaže da ne želi sa njim da živi i da se rastanu.

Pošto je Zimrita Nerda saopštila da ne želi više da živi sa njim, Nikolić je tvrdio u tužilaštvu da je prihvatio njenu odluku, ali samo ako "sačeka da joj prođu modrice koje je imala od ranije, a koje joj je zadao prilikom nekih ranijih fizičkih napada".

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    29. jun 2022 | 07:13

    Kakav monstrum,kakav psihopata moras biti da toliko bijes trudnu zenu???Njemu ne treba sudjenje nego metak u celo

  • Sale

    29. jun 2022 | 05:04

    Nadam se da će da završi negde u gorem stanju i poslednji trenutak da misli o njoj. Nemam komentar za ovakav vid nasilja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA