Za obljubu ćerke (14) dobio sedam godina robije: Banjalučanin devojčicu drogirao i zlostavljao

 
 
  • 1

Od ćerke je jednom prilikom tražio i da ga oralno zadovoljava gurajući njenu glavu, ali je odustao usled njenog negodovanja

Banjalučanin D. J. (59) osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora od sedam godina u banjalučkom Okružnom sudu zbog obljube ćerke kojoj je davao i narkotike.

Devojčica je imala 14 godina, a njen otac je bludne radnje nad njom počinio u periodu od 20. maja do 24. juna prošle godine. Prema navodima presude optuženi je ćerki govorio da je lepa i zgodna,  dirao je po intimnim delovima tela i govorio razne gnusne reči.

Sve se dešavalo uglavnom kada su boravili sami u kući koja se nalazi u okolini Banjaluke.

Od ćerke je jednom prilikom tražio i da ga oralno zadovoljava gurajući njenu glavu, ali je odustao usled njenog negodovanja. Takođe je osuđen i zbog omogućavanja uživanja opojnih droga jer je devojčici na njivi davao “džoint” kako bi se “opustila”, a kasnije joj je drogu davao gotovo svakodnevno. Slučaj je prijavljen policiji kada se devojčica po noći iskrala iz kuće i prijavila ga policiji.

Presudom mu je zabranjen prilazak žrtvi i komunikacija sa njom na dve godine.

Takođe je osuđen i zbog držanja oružja i municije.

Ovaj Banjalučanin je uhapšen u junu prošle godine a nakon hapšenja mu je određen pritvor koji mu je Sud i produžio, prenose Nezavisne.

Policija je u pretresu njegove imovine pronašla i oduzela nelegalno oružje.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A

    21. jun 2022 | 22:09

    Koliko tek jadne dece na prijavi da ih ocevi siluju,zbog straha i sramote.Sta je sa muskarcima vise?Svaki drugi pedofil i silovatelj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA