≫ 

Maloletnik izbo dvoje ljudi tokom tuče ispred kafane u Nikšiću

Sinoć oko 21 sat, ispred jednog ugostiteljskog objekta došlo je do fizičkog obračuna između više lica, kojom prilikom su J. M. (19) i N. M. (18) zadobili povrede od uboda noža

  • 0
Policija Crna Gora, Podgorica Foto: Nikola Tomić

M. S. (17) iz Nikšića uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

Naime, sinoć oko 21 sat, ispred jednog ugostiteljskog objekta došlo je do fizičkog obračuna između više lica, kojom prilikom su J. M. (19) i N. M. (18) zadobili povrede od uboda noža.

Policija je na licu mesta izvršila uviđaj i prikupila obaveštena od očevidaca događaja.

- Nakon preduzetih radnji identifikovani su svi učesnici tuče ali i lice koje je oštećenima nanelo povrede - saopštili su iz policije.

Kako navode, M. S. je lišen slobode po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

- Osim toga, u odnosu na fizički obračun, u kojem je sinoć s jedne stane učestvovalo šest osoba, a sa druge strane četiri, policija je prikupila obaveštenja od aktera događaja i o svemu obavestila državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, koji će se naknadno izjasniti o pravnoj kvalifikaciji navedenog događaja - dodaju iz policije.

Video: Vršnjačko nasilje u Bajinoj Bašti: Dečaka (17) pretukli na rođendanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA