≫ 

Dojave o bombama u školama širom Srpske, policija na terenu

Nastava je odmah obustavljena

  • 4
Policija, republika srpska, BIH Bosna, Bosanska policija,  Bosnian,police Republic Srpska Foto-ilustracija: Alamy/Profimedia

Na mejl adrese osnovnih škola širom Republike Srpske stigle su dojave o postavljenim bombama.

Policija je na terenu i provera informacije, a nastava je obustavljena, prenosi RTRS.

- Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske izvršili protivdiverzione preglede u velikom broju osnovnih škola širom Republike Srpske - navodi se u saopštenju.

Ističu da u školama gde nije još završen prodivdiverzioni pregled, lice mesta se obezbeđuje i one neće biti otvorene, dok god se PDZ pregled ne završi, odnosno ne utvrdi da nema bezbednosnih pretnji.

Dojave o bombama primile su u školama u Banjaluci, Derventi, Novom Gradu, Prijedoru, Petrovu, Doboju, Kostajnici i Mrkonjić gradu.

Policijski službenici Policijske uprave Mrkonjić Grad vrše protivdiverzione preglede u velikom broju osnovnih i srednjih škola na području koje je u operativnoj nadležnosti ove Uprave, a na osnovu mejla koji je zaprimljen da je u više škola postavljena bomba.

- U školama gde još nije završen protivdiverzioni pregled, lice mesta se obezbeđuje i one neće biti otvorene, dok god se PDZ pregled ne završi, odnosno ne utvrdi da nema bezbednosnih pretnji - navodi se u saopštenju policijske uprave Mrkonjić grad.

Video: Lažne dojave o bombama u beogradskim školama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara doncic

    1. jun 2022 | 08:26

    Treba na dozivotnu robiju ljute koji postavljaju bombe u skolam

  • R.SUMSKA

    1. jun 2022 | 08:19

    Sunce im zareno.😀

  • Sveti Mir

    18. mart 2023 | 23:48

    U Ime Boga,Milostivog,Samilosnog.U Ime Boga,koji ispunjava Vaša srca iskrenom vjerom.Božji Um je iznad ljudskog uma.Božje Znanje je iznad ljudskog znanja.Božji Život je iznad ljudskog života.Božji Vid je iznad ljudskog vida.Niko ne može vidjeti Boga i niko ne može razgovarati s Bogom.Ništa nije veće od Boga.Božji Sin nije čovjek,iako je stvoren u ljudskom obliku.Vječna Slava i Vječna Hvala Bogu,Ocu Vašemu i Gospodu Isusu Hristu,Sinu Božjemu.Grdno se varaju oni koji misle da će Božji Sin,Gospod Isus Hrist,preuzeti na Sebe sve njihove grijehe,čak i one,koji predstavljaju zločinačko kršenje Božjih Zapovijedi.Na Sudnjem Danu njih čeka Božja Vatra i gorko kajanje.Bog Vam zapovijeda da zaustavite bratoubilački rat i sklopite Sveti Mir.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA