Pokušao da ubije suprugu, pa se obesio u zatvoru: Ostavio oproštajno pismo, sa njim u ćeliji bili cimeri

 
  • 0

Prema poslednjim informacijama, osuđenik je čekao vreme da ostali pritvorenici utonu u san, a zatim je uzeo čaršaf i obesio se na poprečnu rešetku u ćeliji

Z. M. (61) koji se obesio u pritvorskoj jedinici KPZ Banjaluka u vreme samoubistva bio je u ćeliji sa još dvojicom pritvorenika, saznaje Srpskainfo.

Prema poslednjim informacijama, osuđenik je čekao vreme da ostali pritvorenici utonu u san, a zatim je uzeo čaršaf i obesio se na poprečnu rešetku u ćeliji.

Z. M. je nedavno pravosnažno osuđen na šest i po godina zatvora zbog pokušaja ubistva supruge koje se dogodilo u martu prošle godine u Čardačanima kod Laktaša.

Samoubistvo su zatvorskim stražarima prijavili pritvorenici koji su bili u ćeliji sa Z.M., a koji su beživotno telo primetili nakon što su se probudili.

- Jedan pritvorenik ispričao je da je kobne noći oko 3.30 otišao do kupatila i da je tada vidio Z.M. da leži u svom krevetu. Vreme njegove smrti poklapa se sa ovom izjavom pritvorenika, jer je samoubistvo bilo posle četiri sata ujutru. Beživotno telo su primetili upravo pritvorenici koji su delili ćeliju sa Z.M. - ispričao je izvor Srpskainfo.

Tokom uviđaja pronađeno je i oproštajno pismo koje je ostavio porodici.

Dežurni tužilac OJT Banjaluka potvrdio je da je samoubistvo prijavljeno 1. aprila ove godine, te da je obavljen uviđaj koji je utvrdio da nema elemenata krivičnog dela.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA