≫ 

Velika policijska akcija u Zvorniku: Na 23 lokacije uhapšeno 16 osoba

U toku je policijska akcija "Drina"

  • 1
Republika Srpska policija Foto: Profimedia/STR/AFP

Policijski službenici Republike Srpske realizuju na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvorniku akciju kodnog naziva "Drina" koja je usmerena na sprečavanje neovlašćene prozvodnje i promet opojnih droga, oružja ili eksplozivnih materija, nedozvoljene trgovine ... 

- U dosadašnjim aktivnostima, a po naredbama nadležnih sudova i tužilaštava, slobode je lišeno 16 lica, a izvršeni su pretresi na 23 lokacije. Prilikom pretresa pronađeno je 73,1 gram opojne droge koja svojim izgledom asocira na kokain, oko 2 kilograma opojne droge koja svojim izgledom asocira na skank, 41.653 maraka 4.356 evra, tri digitalne vage, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezi sa izvršenjem navedenih krivičnih dela - navodi se u saopštenju MUP-a RS.

Video: Uhapšen Lucifer, član Belivukovog klana: Privedeno ukupno 14 osoba, policija razvaljivala vrata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hulk

    1. april 2022 | 14:26

    Mogao bih da razumem da je na 16 lokacija uhapšeno 23 osobe ali mi treba pomoć da bi shvatio kako je na 23 lokacije uhapšeno 16 osoba? Na 7 je uhapšen duh?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA