Detalji nasilja nasred Baščaršije: Bodibilder razdvajao dve žene, pa svoju izudarao

 
 ≫ 
  • 5

Žena kaže da je nasilnog supruga prijavila prijavila policiji

Građani Sarajeva ostali su u šoku nakon nemilih scena na Baščaršiji i snimka na kojem se vidi kako poznati sarajevski bodibilder Nedžmin Ambešković, prvo pokušava da rastavi dve žene, od kojih je jedna njegova supruga koju je na kraju ošamario dva puta.

Nedžmin Ambešković je nakon toga za pojedine portale izjavio da je žena koju je udario njegova supruga koja bi uskoro mogla postati bivša budući da je u toku višemesečni proces razvoda, prenosi Srpskainfo.

U ispovesti za portal Avaza Zahida Ambešković, koja kaže da je još zakonska supruga Nedžmina Ambeškovića, izjavila je da je laž da je ikakva brakorazvodna parnica u toku, već da je on odbio njen predlog za sporazumni raskid braka.

O incidentu na Baščaršiji ona kaže:

- Juče sam krenula na Baščaršiju sa svojim prijateljicama na kafu. Kako smo išli prema Sebilju u trenutku sam pogledala u jedan kafić gde je sedeo moj zakonski muž Nedžmin Ambešković sa dotičnom ženskom osobom. Panika me uhvatila jer već pet šest meseci cela čaršija meni govori da je u vezi, ali on je mene ubeđivao u suprotno, i ja sam njemu poverovala, pošto sam majka njegovo dvoje dece.

Kleo se u decu da to nije istina, da svi lažu, da to rade ljudi zbog toga što nas žele rastaviti – kazala je na počeku ispovesti Zahida Ambešković.

Zahida kaže da je nasilnog supruga prijavila prijavila policiji.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Teodor

    16. mart 2022 | 23:55

    Taj sportista nije bodi bilder nego je dizačc tereta (power lifting). Ta dva sporta se mešaju zbog dizanja tegova, ali težine su im daleko različite, a sem tog ciljevi ta dva sporta su sasvim različiti. To je kao da jednim nazivom nazovemo tenis i ping pong, ali to su dva različita sporta.

  • Licemer

    17. mart 2022 | 06:05

    Vidi se koliko mu deca znace kada se lazno kune u njih.Zeno spasavaj sebe i decu ovakve budale.

  • Miha

    17. mart 2022 | 00:35

    Dobar sport , samaranje neke zenturace. Kazi de da upisem kurs .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA