Svatovi pucali dok su prolazili kroz Zvornik, meštanin odmah pozvao policiju

 
 ≫ 
  • 6

Policijskoj stanici je oko 13,40 časova lice M. B. iz Šetića, prijavilo kolonu svatova "okićenih ratnim zastavama" da u prolazu kroz naselje Šetići, puca iz pištolja

Policija u Zvorniku u subotu je tragala za svatovima koji su, prolazeći kroz mesto, pucali iz gasnog pištolja.

Policijskoj stanici je oko 13,40 časova lice M. B. iz Šetića, prijavilo kolonu svatova "okićenih ratnim zastavama" da u prolazu kroz naselje Šetići, puca iz pištolja, a M. B. je navedeni događaj snimio telefonom.

- Policijski službenici Policijske stanice Zvornik su postupili po navedenoj prijavi i izašli na lice mesta, i potvrdili navode prijave. Na licu mesta su pronađene čaure gasnog pištolja - navodi se u saopštnju.

Kako ističu iz MUP, o svemu navedenom je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio preduzimanje svih potrebnih mera i radnji u cilju utvrđivanja okolnosti navedenog događaja.

- Policijska uprava Zvornik još jednom apeluje na sve građane da se uzdrže od pucanja tokom slavlja, jer upotreba oružja na javnim mestima može dovesti do ugrožavanja nečijeg života ili imovine, kao i do uznemiravanja građana - dodaje se u saopštenju.

Video: Zoljom skidali jabuku na svadbi: Skandalozni snimak o kome bruji Srbija

(Telegraf.rs)

Video: Miodrag Radonjić i Rade Ćosić o filmu "Prva klasa: Pun gas!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA