Bojan i Danijela preminuli u razmaku od 11 meseci: Iza njih ostalo troje male dece

 
 ≫ 
  • 3

Danijela je preminula od kancera posle duge borbe, dok je Bojan preminuo od korone, tvrde poznanici

NVU “Žene Bara“ uputile su apel svima koji žele da doniraju novac deci Danijele i Bojana Džolića koji su preminuli u razmaku od 11 meseci, ostavivši za sobom troje male dece. Danijela je preminula od kancera posle duge borbe, dok je Bojan preminuo od korone, tvrde poznanici.

O deci, kako navode, brinu deda i baba, prenosi CDM.

- Ne postoje reči koje mogu da opišu tragediju ove porodice. O deci se brinu deda i baba, finansijski potpuno iscrpljeni, pored muke, bez leka, koja ih je zadesila. Pomozimo im. Svi po malo, da pomognemo našim sugrađanima. Njihov košmar neće proći, ali će im biti lakše, da ne misle kako da priušte svojoj deci - navode iz NVU Žene Bara.

Oni će porodici Džolić uplatiti 500 eura.

- Divna Danijela. Upoznala sam je u bolnici. Ta sinergija borbenosti i plemenitosti kojom je zračila, bilo je nešto što se retko sreće. Počivali u miru. Duše ne umiru. Pomozimo svi - reči su kojima se samo jedan od poznanika i prijatelja prerano preminulih Danijela i Bojane Džolić, obratio ispod apela da se njihovoj deci pomogne.

Ko želi da im se pridruži, može to učiniti uplatom na žiro račun NVU Žene Bara 565-3443-40 Lovćen banka, sa napomenom “Za decu Džolića“.

Video: Novi život Panića iz sela Milićevci kod Čačka: I njima sija jelka ove godine

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA