Državljanka Srbije uhapšena u Budvi: Prijavila partnera za silovanje, pa promenila priču

 
 
 ≫ 
  • 1

M. M. je prijavila vanbračnog supruga, pa rekla da je slagala

Devojka, žena, lisice, hapsenje Foto: Shutterstock

Državljanku Srbije M. M. (40), jutros je uhapsila budvanska policija jer je lažno prijavila da ju je sinoć u jednom budvanskom hotelu silovao nevenčani suprug V. T. (32), pišu Vijesti.

Kako list saznaje, sinoć je osoblje hotela u kome je odseo ovaj par pozvalo policiju. Oni su policijskoj stanici naveli da gošća hotela želi da prijavi fizički napad od strane svoga ljubavnog partnera. Na lice mesta stigli su pripadnici Interventne jedinice budvanske policiji koji su odveli srpsku državljanku u stanicu policije kako bi podnela prijavu.

Ona je, kako Vijesti saznaju, pred inspektorima saopštila da ju je vanbračni suprug silovao, te da je posle toga nestao u nepoznatom pravcu. O slučaju je odmah obavešten viši državni tužilac, koji je naložio da se u kotorskoj bolnici uradi ginekološki, ortopedski i hiruški pregled. Istragu je po nalogu višeg tuzioca preuzela budvanska kriminalisticka služba.

Tokom noći, osumnjičeni V. T je uhapšen na području kolašinske opštine, nakon što je za njim budvanska policija raspisala poternicu. On je jutros doveden u stanicu policije Budva. Tada dolazi do preokreta, srpska državljanka nakon što su u bolnici izvršeni pregledi, menja iskaz pred budvanskim inspektorima. Zatrazila je da povuče prethodnu prijavu, jer kako je kazala inspektorima, ona je celi slučaj izmislila.

Tada inspektori o svemu obaveštavaju višeg tužioca, koji je slučaj prepustio kolegama u kotorskom tužilaštvu. Kotorski tužilac je delo kvalifikovao kao krivično delo lažno prijavljivanje, nakon čega je M. M. uhapšena.

Video: Pokušaj silovanja u predvečerje: Skočio na ženu sa leđa pa je oborio na trotoar

(Telegraf.rs)

Video: "Tukli su ga i na albanskom tražili novac": Komšinica pretučenog Radića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1234

    11. jul 2021 | 16:38

    Kakav kavezotres od zene,razdrmala celu Budvu da bi bila u centru paznje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA