Ocu monstrumu 14 godina zatvora zbog višestrukog silovanja ćerkice: Majka ćutala zbog sramote

 
  • 3

U celu priču, koja je potresla i same policajce, uključio se i Centar za socijalni rad, a devojčica je jedno vreme provela u sigurnoj kući

Sudija, sudski čekić, presuda Foto: Shutterstock

Sudija Kantonalnog suda u Sarajevu Žana Knežević osudila je M. D. (41) na 14 godina zatvora zbog višegodišnjeg i brutalnog silovanja svoje tada 14-godišnje ćerke, potvrđeno je iz Kantonalnog suda u Sarajevu, prenosi Srpskainfo.

On je bio optužen za krivična dela silovanje i rodoskvrnuće, a koja je u potpunosti dokazalo sarajevsko tužilaštvo.

Prema navodima optužnice dete prolazilo kroz pakao, a slučaj bi verovatno ostao neotkriven da se ona nije obratila pedagogu u školi koju pohađa. Devojčica se slomila i detaljno opisala jezive scene kroz koje je prolazila proteklih godina.

Slučaj je prijavljen vogošćanskoj policiji, a otac pedofil je uhapšen sredinom oktobra 2019. S njim je uhapšena i njegova 34-godišnja supruga, koja je znala šta se dešava, ali kako je policiji rekla, zbog sramote to nije prijavljivala, saznaje Avaz.

U celu priču, koja je potresla i same policajce, uključio se i Centar za socijalni rad, a devojčica je jedno vreme provela u sigurnoj kući.

Osim devojčice, par ima još dvoje mlađe dece.

Majka koja je bila osumnjičena za krivično delo pomaganje počiniocu ovog gnusnog dela, nije bila obuhvaćena optužnicom, jer je, kao supruga, bliži srodnik i ne može krivično odgovarati.

(Telegraf.rs)

Video: MINISTARSTVO ZDRAVLJA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majka

    25. mart 2021 | 15:53

    Kriva je za saucesnistvo i treba da bude kaznjena. Njemu KASTRACIJA. Sta 14 godina za monstruozno zlodelo,to je nista a zauvek je i psihicki i fizicki upropastio dete. Devojcica treba da se odrekne roditelja i ode u njima nepoznatom pravcu. Jer to su monstrumi a ne roditelji

  • Nina

    25. mart 2021 | 14:54

    I ja se posle pitam koja to zena moze da stane na stranu silovatelja, npr. trenutno aktuelnog Lecica. Pa neka ovakva koja ni sopstveno dete ne bi odbranila. Fuj! I posle neko kaze nemoj suditi. Kako ja da ne sudim kad je kriva skoro koliko i on, a sud je nije osudio, jer je srodnik, mo's misliti? Rupa u zakonu uvek ima, ali ne bi trebalo da bude i u logici.

  • Ja

    25. mart 2021 | 19:44

    Oduzeti joj djecu. To nije sramota. Majka isto monstrum

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA