≫ 

Doktorka Olivera preminula od korona virusa, imala je samo 45 godina: Kolege se opraštaju

Doktorka iz Banjaluke izgubila je bitku sa opasnim virusom

  • 8
Bolnica, korona, koronavirus Foto: Tanjug/AP

Od posledica korona virusa u Banjaluci je preminula doktorica Olivera Protić (45), specijalista otorinolaringologije.

U oproštaju od dr Protić, njege kolege su poručile da ne mogu da prežale gubitak svog odanog saradnika, divnog čoveka i vrednog lekara.

- U najtežim danima svetske pandemije korona virusa, ni za trenutak nije posustala, već je svakodnevno i nesebično pružala pomoć svojim pacijentima. Nažalost, i sama je izgubila bitku sa ovim opasnim virusom. Draga doktorka Olivera, neka ti je večna slava i hvala - stoji, između ostalog, u objavi njenih kolega na Fejsbuku.

U ovom tužnom trenutku, kada se opraštamo od dr. Olivere Protic ne možemo da prežalimo zbog gubitka našeg odanog...Posted by Euromedic Banja Luka on Wednesday, 17 March 2021

Kako navodi Srpskainfo, doktorka Protić se od kovida lečila u Univerzitetskom kliničkom centru RS, ali, nažalost, nije uspela da se izbori sa opakom bolešću.

Video: Stevanović ispred kovid bolnice u Batajnici: Broj pregleda stalno raste

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pitanje

    18. mart 2021 | 13:09

    Pa kako preminula ako je vakcinisana? Dr.Darija je rekla da svi vakcinisani nece moci da obole od korone, iako budu bili u dodiru sa bolesnima. Pa kako onda jako puno dioktora je izgubilo zivot? Receno je da su svi lekari vakcinisani zar ne?

  • Dr J.M.

    18. mart 2021 | 16:30

    Prolsle nedelje je u Krusevcu od korone preminula medicinska sestra (1979 godiste). Da li je medicinska sestra manje vazna?? Ni jedan medij nije to objavio. Objavljuje se samo za lekare (doktor je onaj ko je dr sci med). A tek koliko je spremacica i pomocnog osoblja preminulo...ali, oni su nevazni??

  • SRBIJA

    18. mart 2021 | 18:13

    SAUČEŠĆE PORODICI 🌹🌹🌹💐🥀🌷 IZ BANJALUKE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA