Teške reči oca žrtve masakra: "Filip trenira i zafrkava se, dok se moj sin raspada u grobnici"

 
 
  • 6

- Ništa ovde nije neočekivano, osim što je bednik i kukavica još pokazao i da je lažov - kaže Marin Ožić Paić

Filip Zavadlav Foto: Facebook/Filip Zavadlav

Nakon završnog ročišta na suđenju Filipu Zavadlavu medijima se obratio Vlado Ožić Paić, otac jednog od ubijenih, Marina Ožića Paića.

- Sve vreme sam slušao suđenje, dostojanstvo i u tišini pratio. To je bila moja dužnost, jer dok sam ja tu i moj sin je tu. Ništa ovde nije neočekivano, osim što je bednik i kukavica još pokazao i da je lažov. Znači svi svedoci, koje je sudija ispitao nikada nisu čuli za Marina Ožića Paića i ne znaju ko je on - rekao je Ožić Paić.

Takođe je dodao da mu je bilo onemogućeno da postavi jedno pitanje.

- Pitanje koje sam hteo da postavim, a koje mi nije bilo dozvoljeno, bilo je da li je moj sin ikad i na bilo kakav način učinio zlo Filipu Zavadlavu ili bilo kom članu njegove porodice. Ta satisfakcija mi nije pružena, a moj sin je taj odgovor zaslužio, taj odgovor je platio svojim životom - rekao je Ožić Paić, a prenosi "24sata".

- Neverovatno, ali tu satisfakciju mi je pružio njegov advokat, koji je kazao da je moj sin nevin te da je poginuo slučajno, izrazio mi je saučešće i ja mu se ovim putem od srca zahvaljujem - nastavio je on.

Na pitanje koliku kaznu očekuje, Ožić Paić je rekao:

- Ovo mi je bilo najbitnije, da je dokazao da je moj sin nevin. Kako god bilo, iskreno i odgovorno tvrdim da je Zavadlav pobednik. U ovoj zemlji nema smrtne niti doživotne kazne, da ima pravde dobio bi 50 godina za svakog od njih. Dok on jede, igra se, trenira, zafrkava, moj sin i ova dvojica momaka se raspadaju u grobnici - zaključio je Vlado Ožić Paić.

Video: Kraj krvave drame u Splitu

(Telegraf.rs)

Video: Sajam knjiga -Službeni glasnik

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    20. februar 2021 | 13:20

    Ubio je 3 momka koji su bili najveci narko dileri u Splitu 🙄 da je tata vise pazio na sina i gledao sta radi nebi do toga doslo.

  • bella

    20. februar 2021 | 13:36

    Pitanje je koliko je i koliko bi jos neduzne omladine navukao na droge gospodinov sin..

  • putin

    20. februar 2021 | 13:28

    Nije mu ni sin bio svetac🤷‍♂️ ko se maca lati od maca i gine🤷‍♂️ zato gospodine zalosno je sto vam je sin ubijen ali kriminal nasilno ponasanje vuce zlo pa na kraju i ovo sto se vama desilo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA