Monstrum u Sloveniji dobio 9 godina robije pošto je 30 godina zlostavljao ćerku i njenog sina

 
 
  • 2

Ćerka muškarca, koja je bila žrtva njegovog nasilja tokom 30 godina, takođe je prijavila svog oca za pokušaj ubistva

Zatvor, rešetke Foto: Pixabay

Muškarac iz jugoistočne Slovenije osuđen je na osam godina i jedanaest meseci zatvora zbog višegodišnjeg nasilja u porodici i drugih krivičnih dela, preneli su danas slovenački mediji.

Sud u Novom Mestu izrekao je 68-godišnjaku maksimalnu moguću kaznu za nasilje u porodici, koja je pet godina, i još četiri godine za ostala krivična dela, javlja slovenačka agencija STA, a prenosi Tanjug.

Ćerka muškarca, koja je bila žrtva njegovog nasilja tokom 30 godina, takođe je prijavila svog oca za pokušaj ubistva, ali ta optužba je odbačena nije bilo moguće dokazati da je zaista nameravao da je ubije.

Osim što je zlostavljao ćerku, muškarac je zlostavljao i njenog sina, svog unuka.

Video: Brutalno silovao ženu, oprao ruke i pobegao: Žrtvu ostavio da leži u lokvi krvi

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    17. decembar 2020 | 03:02

    Maksimalna moguća kazna za nasilje u porodici je pet godina?????? Uništiš nekome život, emotivno ga slomiš, pretvoriš ga u bespomoćnu biljku i dobiješ samo pet godina zatvorske kazne? Nasilje u porodici, to je dugogodišnje svesno maltretiranje, tu ne možeš da kažeš da nisi tako mislio. Šta sad ta porodica treba da živi u strahu šta će se desiti kada se on vrati iz zatvora?

  • Žrtvovana svesno

    17. decembar 2020 | 10:01

    Ovde je to stvar mentaliteta, ne mešaš se- navodno- u tuđa posla. Ekstremno glupo, maltretiranje jedne osobe obogaljuje kompletno sve u toj zajednici- porodičnoj, sa vidljivim i nevidljivim dugoročnim posledicama. Zlostavljanje u porodici ipak je i stvar šire društvene zajednice, jer se problem multiplicira. Deca iz takvih zajednica vrlo često nesvesno kopiraju negativan model ponašanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA