Oglasila se doktorka koja je urlala "Srešćemo se kad se razboliš": Njena izjava šokira

 
 
 ≫ 
  • 5

Doktorka iz Rijeke koja je postala hit na društvenim mrežama jer je urlala na momka kojeg je zagradila automobilom kaže da nije ni znala da je snima

Doktorka iz Rijeke Printscreen Youtube/Dino Budimlić

Čitav region priča o incidentu koji se odigrao na parkingu KBC Rijeka, gde je jedna doktorka ušla u žučnu raspravu sa mladićem kojeg je svojim automobilom blokirala na parkingu.

Kada ju je momak zvao da pomeri auto došlo je do rasprave, pa je doktorka ljuta u jednom trenutku rekla: "Slušaj me, dušo. Ne budi hirovit. Vidi ove bolnice. Kad ti bude loše, sresćemo se. Pa ćeš onda biti manji od makovog zrna, da l' me razumeš. I ne budi tako jadan, nego budi muškarac. Shvati kriznu situaciju u KBC-u, tu ti ljudi umiru, vidiš ova kuća. Umiru zato jer si ti bezobrazan - besnela je doktorka.

Mladić koji je načinio snimak objasnio je šta je prethodilo sukobu.

- Objasnio sam joj da još jedan auto blokira nju, tako da će ona morati da zove drugog da odblokira nju, a ona mi je rekla da ja zovem tog drugog i da će ona doći kada se on makne. Rekao sam joj, oprostite, ali ja imam problem s vašim autom, ajde vi rešite taj problem s tim koji vas blokira i onda je ona pukla i došla tu i počela da se svađa sa mnom - pojasnio je Dino iz Rijeke za Dnevnik Nove TV.

I doktorka Tatjana Šepić je objasnila zašto je tako reagovala.

- Ja sam upravnik Zavoda za audiologiju i fonijatriju u KBC Rijeka. Puno sam truda uložila u Zavod i u svoj kadar, nisam znala da on snima i bila sam u svom elementu, ne iz zla, nego zato što je to jedan balavac bezobrazni - izjavila je Tatjana Šepić.

Ona smatra da ne treba da se izvinjava.

- Nemam se kome za šta izvinjavati, ja ne radim u kovid centru, ali sam u srcu kovid-centra - objašnjava Šepić zašto je rekla da radi u centru.

O svemu su se oglasili i iz KBC Rijeka:

- Klinički bolnički centar Rijeka kao poslodavac preduzima radnje iz svoje nadležnosti u skladu sa propisima, poslovnim i profesionalnim interesima ustanove. S obzirom na stalna nastojanja za podizanjem kvaliteta zdravstvene zaštite, veoma nam je stalo do pune transparentnosti uz afirmaciju pozitivnih društvenih vrednosti. KBC Rijeka se ograđuje od navedenog istupa - saopštili su iz KBC.

Video: Žustra rasprava zbog nenošenja maski: Muškarac napao majku pred detetom, ona htela da zove policiju

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Predrag

    11. novembar 2020 | 10:18

    Gospodjo ja sam svestenik. Kad budes dosla kod mene i makovo zrno ce ti biti nedostižno. Ako tako gledamo na stvari.

  • D. M.

    11. novembar 2020 | 17:30

    Kao čovek si : nevaspitana, bahata i bezobrazna, ako si takva i kao lekar, jao onima koje lečiš!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA