Brat Filipa Zavadlava osuđen na zatvorsku kaznu, majci zapretio da će je zaklati na spavanju

 
 
  • 0

Majka za najmlađeg sina kaže da je bio predivno dete, dok nije upao u probleme sa drogom i bandama

Filip Zavadlav, suđenje, Split, ubistvo Foto: Tanjug/HINA/Miroslav Lelas

Ivan Anton Zavadlav, najmlađi brat Filipa Zavadlava, optuženog za trostruko teško ubistvo, kažnjen je u Splitu nepravosnažno s osam meseci zatvora zbog pretnje majci Etel, koja ga je i prijavila.

Etel tvrdi da joj je 22-godišnji sin zapretio da će je zaklati na spavanju. Posvađali su se jer je Ivan Anton hteo da izvede psa, a majka mu je to zabranila, piše Dalmatinski portal.

Duže vreme su u narušenim odnosima. Etel Zavadlav za najmlađeg sina kaže da je bio predivno dete dok nije upao u probleme s bandama i drogom. Prijavila ga je u strahu da bi svoju pretnju mogao i da realizuje.

- On živi u svetu u kojem je klanje ljudi postalo normalno - rekla je Etel Zavadlav sudiji otkrivši kako je njen sin bio prijatelj s 18-godišnjim mladićem kojeg je pre četiri godine nožem ubio vršnjak na Zapadnoj obali.

Nakon hapšenja zbog pretnje majci, Ivan Anton Zavadlav proveo je tri meseca u istražnom zatvoru, a neko vreme bio je i u bolnici. Presudom mu je određeno i lečenje od zavisnosti, prenosi Dalmatinski portal.

Video: Dan posle oružanog napada u Zagrebu: Markov trg blokiran

(Telegraf.rs)

Video: Sajam knjiga -Službeni glasnik

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA