Otac napadača iz Zagreba na slobodi: Nakon saslušanja pušten kući

 
 
 ≫ 
  • 2

Osumnjičeni je po prijemu prijave ispitan u sisačkom državnom tužilaštvu

Otac napadača sa Markovog trga u Zagrebu, Danijela B, pušten je da se brani sa slobode, pošto je u dvorištu porodične kuće sinoć pronađeno oružje, saopštilo je Državno tužilaštvo u Sisku.

Tužilaštvo je objavilo da je tokom pretresa kuće otkriveno da je držao dve puške s optičkim nišanima i prigušivačem, kao i na više od hiljadu metaka različitog kalibra.

Osumnjičeni je po prijemu krivične prijave ispitan u sisačkom državnom tužilaštvu posle čega je pušten na slobodu zbog nepostojanja osnova za određivanje istražnog zatvora, prenosi "Večernji".

Da podsetimo, Danijel B. pucao je juče na policiju iz automatske pušte na Markovom trgu i teško ranio jednog pripadnika organa reda. Kako se navodi, napadač je potom izvršio samoubistvo.

Video: Pucnjava ispred Vlade u Zagrebu: Ranjen policajac, napadač se ubio

(Telegraf.rs)

Video: Božović o suđenju za "Ribnikar": Ovo je bilo jedno od najstrašnijih suđenja u mojoj karijeri

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pero

    13. oktobar 2020 | 16:30

    Ljudi da li vi shvatate sta se radi.Decko je otkacio pucao i ranio policajca .Sad je najbolja prica kao i uvek da mrzi Stba i da ih je zelio pobiti.To pali uvek kod ostrascenih Hrvata.Tako ce se spasti zatvora .Bice malo na psihijatriji i poje vuk magarca.Braco Srbi shvatite vec jednom da su oni gore od nas prolupali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA