Mitropolit Amfilohije u bolnici, testiran na koronu, čeka se rezultat? Temperatura mu ne spada

 
 
 ≫ 
  • 7

Prema pisanju medija, mitropolit od subote ima temperaturu

Crna Gora izbori 2020. Montenegro Election Foto: Tanjug/AP/Risto Božović

Mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije je zbog pogoršanja zdravstvenog stanja primljen danas u Opštu bolnicu Danilo Prvi na Cetinju i testiran je na korona virus, saznaje CdM.

Kako saznaje CdM od dobro obaveštenih izvora, Amfilohije ima temperaturu od subote i pored uzimanja terapije, koju mu je prepisala doktorka iz Bolnice Danilo Prvi sa Cetinja, temperatura mu ne pada.

U bolnicu je danas primljen sa temperaturom 38,5 stepeni.

Da podsetimo, za vikend je na poziv Mitropolije crnogorsko primorske lekarska ekipa otišla u Cetinjski manastir i pregledala Amfilohija. Tada mu je uzeta krv na analizu, ali je on odbio da se testira na korona virus.

Naime, iz cetinjske Opšte bolnice ''Danilo Prvi'' saopštili su da je osoblje te bolnice tokom vikenda, na poziv Mitropolije crnogorsko-primorske, pružilo zdravstvenu zaštitu mitropolitu i da je doktorka konstatovala da se radi o bronhitisu.

Doktorka, koja je obavila pregled saopštila je i da je imala nameru da uradi RTG pluća i bris na kovid zbog aktuelne epidemiološke situacije, ali da je mitropolit odbio pretrage smatrajući da za to još nema potrebe, preneo je TVCG.

(Telegraf.rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA