Branimir otkrio zašto je pobegao policajcima: Slomilo me kad sam video roditelje

 
 
 ≫ 
  • 0

Nakon hapšenja, Branimir Čaleta je rekao policajcima da taj dan uopšte nije planirao da beži

Branimir Caleta Foto: Interpol

Osumnjičeni ubica Branimir Čaleta uhapšen je sinoć oko 20.20 sati u blizini stadiona Poljud u Splitu pošto je pobegao pravosudnim policajcima koji su iz suda u Splitu trebalo da ga vrate u zatvor.

Nakon hapšenja, Branimir Čaleta je rekao policajcima da taj dan uopšte nije planirao da beži.

Sve me slomilo, taj dan sam u sudnici video roditelje i to me slomilo, a ja sam ipak već trinaest meseci zatvoren i jako mi je teško tako da provodim dane u ćeliji. Nakon tog emotivnog susreta sam odlučio da pobegnem. Ne, nije tačno da mi policajci nisu stavili lisice na ruke, to je apsolutna izmišljotina! Oni su lisice stavili na moje ruke, a ja sam ih već u toku bega odbacio, i to pre nego što sam došao na Tursku kulu... – rekao je policajcima Čaleta, koji na humano postupanje pravosudnih policajaca baš i nije odgovorio svojim korektnim ponašanjem, piše Slobodna Dalmacija.

Podsetimo, satima je trajala intenzivna potraga za Čaletom (36) iz Vinovca kod Marine koji je pritvoren zbog optužbi da je ubio svoju devojku Ukrajinku Ganu Kitajevu koja je bila u osmom mesecu trudnoće.

Kako se i pretpostavljalo, skrivao se na Turskoj kuli, a pronađen je između splitskog brodogradilišta i jednog trgovačkog centra.

Nije pružao otpor.

Video: Dok se policija mislila kako da ga ubaci u kombi on pobegao

(Telegraf.rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA