Gostu iz Srbije u Poreču izgrebali auto i ostavili poruku: "Koljači, četnici, ubice..."

 
 
 ≫ 

Sve je prijavljeno Turističkoj zajednici u Poreču. Kaže da mu je cela desna strana automobila izgrebana, ali da ne očekuje nikakvu pomoć

Vožnja automobila Foto: Pixabay

Gost iz Srbije prijavio je incident u Poreču, javlja iPress. Kako tvrdi, izgreban mu je automobil, a pod brisačima mu je ostavljena poruka.

- Koljači, četnici, ubice, propada vam velika Srbija. Pobili ste 300 hiljada ljudi, s Balkana je otišlo 1,5 miliona. Sve ste uništili, birate i dalje četnike na vlast i dolazite u ustašku državu.

Treba vam zabraniti idućih 500 godina dolazak u Hrvatsku. Suočite se s istinom i kao Nemačka platite odštetu. Najgori narod u Evropi. Mediji su vam katastrofa. Ono malo koji žele reći istinu mora ih čuvati policija. Propala velika Srbija, a oni i dalje žive u virtuelnom svetu - stoji u poruci.

Sve je prijavljeno Turističkoj zajednici u Poreču. Kaže da mu je cela desna strana automobila izgrebana, ali da ne očekuje nikakvu pomoć.

(Telegraf.rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    21. avgust 2020 | 01:51

    Zivim u Istri i svake sezone preko hiljadu automobila sa srpskim tablicama parkirano je po cijeloj Istri i svi su savrseno ocuvani nitko ih ne dira... I onda jedan od hiljadu dozivi ovako nesto i odmah se radi senzacionalizam ... I jedna stvar nije recena o ovome... Papir na kojem je dobio gnjusan text je napisan od strane covjeka koji zivi u njemackoj pa dode preko sezone glumiti Veceg hrvata od samih hrvata tako da misljenje tih dosljaka ne opisuje Istru

  • Sumadinacccc

    20. avgust 2020 | 22:05

    Postoji to pitanje sta ce srbi u hrvatskoj na more?? A opet postavlja se ono drugo pitanje dokle vise ta mrznja vracanje na staro budjenje zlih duhova i starih rana na obe strane. Niko nije bio cvece ni mi ni vi! Četnici ustase pa dokle vise?? Zar ne mozemo kao sav civilizovani svet da zakopamo proslost i okrenemo se budućnosti i ako nasi stari nisu znali daj da mi učinimo buducnost boljom kao komsijski narod takodje i naj slicniji bilo to slicnost u jezijku mentalitetu i hteli mi to da priznamo ili ne ali smo isti samo se razlikujemo po veri koja ne treba bas nikog da zanima jer smo hriscani. U EU postoje narodi koji su se vise mrzeli ratovali i ubijali mnogo duze kroz istoriju od nas ps su danas udruzeni niko se na proslost ne vraca jer nisu primitivni kao mi! Treba da nas je vise sramota sta ostavljamo nasim potomcima u imanet! Samo mrznju i zlo nista pametno pa dokle vise???

  • Svoj ma svome

    20. avgust 2020 | 18:38

    Nisam zao čovek ali dođe mi nekako milo kad čujem ovakvu vest. To se desilo nekom Srbinu kosmopoliti koji tvrdi da Hrvati ne mrze Srbe, da je to divan narod i da ekscese prave pojedinci. Pa eto ti si naleteo na pojedinca i ko te j... .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA