Zastave na pola koplja u Tesliću: Dan žalosti zbog smrti majke i ćerke

 
 
 ≫ 
  • 1

Majka i ćerka će danas biti sahranjene

Zoran Livnjak Foto: Facebook/Z. L.

Na području opštine Teslić danas je Dan žalosti zbog tragične smrti majke i ćerke, Svjetlane i Dragane Livnjak, koje su stradale u saobraćajnoj nesreći i koje će danas biti sahranjene.

- Zastave će biti spuštene na pola koplja na svim javnim ustanovama i preduzećima čiji je osnivač opština Teslić i drugim javnim mestima. Sva fizička i pravna lica dužna su da svoje ponašanje, odnosno aktivnosti usaglase sa ovom odlukom - saopšteno je iz Opštinske uprave.

Dan žalosti proglasio je načelnik opštine Teslić Milan Miličević, prenosi Srpskainfo.

Majka i ćerka poginule su u subotu, 15. avgusta, u sudaru dva automobila u teslićkom naselju Buletić, dok su otac i druga maloletna kćerka prevezeni u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

Video: Lančani sudar na Pančevačkom mostu: Povređeno dete od šest godina

(Telegraf.rs)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilija Cvorovic

    18. avgust 2020 | 08:51

    Tuga velika, ne vidim razliku kad se nekom oduzme zivot vatrenim oruzjem, nozem ili motornim vozilom, decku koji je skrivio nezgodu treba suditi za dvostruko ubistvo jer voznja velikom brzinom bez vozacke dozvole nije nehat ili slucajnost, znao je i samim tim bio svestan posledice, na zalost pobio je i unistio jednu porodicu za sta ce dobiti max 10 god zatvora, molimo se Bogu da prezivi druga kcerka i otac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA