Podgoričanka uhvaćena u Nemačkoj po poternici Interpola: Sumnja se da je deo narko-klana

 
  • 0

Podgoričanka uhapšena u Nemačkoj po Interpolovoj poternici

Policija, hapšenje, lisice Foto-ilustracija: Pixabay

Podgoričanka D.P. (23), za kojom je raspisana i Interpolova poternica, uhapšena je u Nemačkoj. Ona se sumnjiči za stvaranje kriminalne organizacije i trgovinu narkoticima.

- Sprovodeći aktivnosti ciljanog traganja, razmenom operativnih podataka između policijskih službenika Sektora kriminalističke policije i partnerske službe policije Savezne Republike Nemačke, 10. juna 2020. godine u nemačkoj pokrajini Hesen, locirana je i lišena slobode D.P. (23) iz Podgorice. D.P. se potražuje na osnovu naredbe Višeg suda u Podgorici, u cilju lišenja slobode a radi obezbeđenja njenog prisustva u krivičnom postupku koji se protiv nje vodi u Crnoj Gori zbog sumnje da je počinila krivično delo stvaranje kriminalne organizacije - navodi se u saopštenju policije.

D. P. se obrađuje sa još 12 lica, u sklopu istrage koju vodi Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore, a vezano za stvaranje kriminalne organizacije koja je za cilj imala međunarodno krijumčarenje velikih količina narkotika iz Južne Amerike u Evropu – prekomorskim putem.

Video: Droga pakovana u džakove: Policija upala u kuću u Beogradu, pronašla 150 kg marihuane

(Telegraf.rs)

Video: "Tukli su ga i na albanskom tražili novac": Komšinica pretučenog Radića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA