Određeno vreme zabrane kretanja u Republici Srpskoj za vaskršnje praznike

 
 ≫ 
  • 0

Savetnik za medije predsednika Vlade Srpske Danijela Pejić rekla je da su od ove zabrane izuzeti zdravstveni radnici koji su na zadatku

Policijski čas, Republika Srpska, policija Policijski čas u Republici Srpskoj, Foto: ATA Images

Zabrana kretanja u Republici Srpskoj zbog epidemije korona virusa trajaće od petka, 17. aprila, u 15 časova do subote, 18. aprila, u pet časova ujutru, i od subote u 15 sati do poneđeljka u pet časova, odlučio je danas Republički štab za vanredne situacije.

Savetnik za medije predsednika Vlade Srpske Danijela Pejić rekla je da su od ove zabrane izuzeti zdravstveni radnici koji su na zadatku, lica kojima je neodložno potrebna zdravstvena pomoć, pripadnici MUP-a i agencija za sprovođenje zakona.

Izuzete su i organizacije koja vrše javna ovlašćenja, lica kojima poslodavac izda potvrdu o potrebi kretanja zbog nesmetanog obavljanja procesa rada, lica kojima MUP izda dozvolu za kretanje, kao i domaći i strani prevoznici koji moraju imati odgovarajuću dokumentaciju.

Štab je doneo zaključak kojim je osobama starijim od 65 godina dozvoljeno kretanje sutra u vremenu od 07.00 do 10.00 časova, umesto u petak kako je to bilo definisano ranijim zaključcima.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta.

Video: Vučić sa Dodikom o pomoći Srbiji RS

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Na Univerzitetu Kolumbija veliki dan za Srbiju i našeg naučnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA