Splitski "Mad Max" ponovo iza rešetaka: Divljao "BMW-om", policija mu našla niz prekršaja

 
  • 0

Petričevića je Prekršajni sud u Splitu osudio u dva postupka na 95 dana zatvora i 27.000 kuna kazne zbog serije prekršaja koje je počinio motociklom "suzuki", koje stalno ponavlja

Adrian Petričević Printskrin: Youtube/ADRI

Adrian Petričević, splitski "Mad Max" kako su ga prozvali, koji divlja ulicama grada vozeći velikom brzinom, ponovo je u zatvoru na Bilicama. U petak su ga priveli na Prekršajni sud u Splitu zbog nove serije saobraćajnih prekršaja koje je policija detektovala u poslednjem video snimku s "BMW šesticom", prenosi 24sata.hr.

Petričević je izneo odbranu, a sudija ga je poslao na 15 dana u zatvor. Zadržavanje mu je određeno do 13.30 sati 13. marta.

Petričevića je Prekršajni sud u Splitu osudio u dva postupka na 95 dana zatvora i 27.000 kuna kazne zbog serije prekršaja koje je počinio motociklom "suzuki".

Prekršaji su konstatovani pregledom videa u trajanju od 24 minuta. Sud je u drugom postupku oduzeo Petričeviću "suzuki" i izrekao mu zabranu upravljanja svim kategorijama motornih vozila, ali presuda nije pravosnažna.

Sa "suzukija" na "BMW"

Policija je prošle nedelje brzo reagovala nakon zahteva medija svega 24 sata nakon objave poslednjeg videa s "BMW-om". Vozilo je "palo" na vanrednom tehničkom pregledu i ustanovljeno je da su određene izmene na šasiji opasne.

Policija mu je skinula tablice s auta, a dan posle priveli su ga na sud odakle je odveden u zatvor na Bilice. Sudija još nije zaključio postupak. Ispitaće još neke okolnosti slučaja i onda doneti presudu.

Otac: Ma to su američki specijalni efekti

Kad je Adrian dobio kaznu za divljanje na motoru, njegov otac rekao je za 24sata.hr kako njegov sin i prijatelji imaju opremu za videomontaže.

- To su sve montirani videi, da ljudi više obraćaju pažnju. Ništa to nije realno, sve je montirano. Onoj jurnjavi su dodati brzina i specijalni efekti. Kažem vam, oni rade videospotove, bave se produkcijom i imaju specijalnu američku opremu za efekte. Recimo, ja sam sinoć gledao film u kojem su vanzemaljci okupirali Zemlju. Zašto to niste objavili, da su nas okupirali vanzemaljci? To je sve nerealno, ne možemo to uzeti kao dokazni materijal - rekao je otac.

(Telegraf.rs)

Video: Prikaz sposobnosti Vojske Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA