Nesvakidašnja otmica u Splitu: Baka (71) angažovala kidnapere da joj unuku vrate kući

 
  • 1

Za učešće u otmici Policijska uprava splitsko-dalmatinska tereti 7 osoba, među kojima je i 44-godišnja policajka

Kako bi naterala svoju unuku (19) da se vrati kući, žena iz Splita stara 71 godinu, angažovala je otmičare, pišu hrvatski mediji.

Sprovedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 71-godišnjakinja zatražila i angažovala dve devojke stare 24 i 19 godina da zaplaše njenu unuku zbog odlaska od kuće, prenosi portal Indeks.

Tada je 24-godišnjakinja angažovala ostale osumnjičene da joj pomognu, te su ih po prethodnom dogovoru, protivno njihovoj volji, odveli iz stana u Splitu i odvezli na šire solinsko područje gde su ih ostavili.

U trenutku kad se sve događalo, s 19-godišnjakinjom su u stanu bile njene prijateljice - dve 20-godišnjakinje i 32-godišnjakinja. Otmičari su se zaneli i sve ih oteli, piše portal Dnevnik.hr.

Osumnjičeni se terete da su 1. februara na splitskom području počinili krivično delo protivpravnog oduzimanja slobode na štetu dve 20-godišnjakinje, 19-godišnjakinje i 32-godišnjakinje.

U saopštenju Policijske uprave splitsko-dalmatinske ističe se da niko nije povređen i da su protiv osumnjičenih podnete odgovarajuće krivične prijave nadležnom državnom tužilaštvu.

Za učešće u otmici Policijska uprava splitsko-dalmatinska tereti 7 osoba, među kojima je i 44-godišnja policajka.

Osumnjičena policajka ne radi za PU splitsko-dalmatinsku i za sada se ne zna u kojoj upravi je zaposlena.

(Telegraf.rs)

Video: Počeo spektakl u Batajnici, prikaz sposobnosti Vojske Srbije "Zastava 2024."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA