Na Viru zapaljen transparent: "Dragi gosti, čuvajte kosti", precrtan natpis "SRB"

 
  • 14

U policiji nemaju evidentirane incidente

Na hrvatskom ostrvu Vir nepoznati počinioci skinuli su i zapalili transparent "Dragi gosti, čuvajte kosti", sa precrtanim natpisom "SRB" i nacrtanim ustaškim "U", koji je bio postavljen na jedan brod u marini.

Čitatelj portala Index, koji je poslao snimak, tvrdi da su transparent skinuli i zapalili navijači Dinama iz Zagreba Bed blue boysi.

Inače, na transparentu je osim pretećeg sadržaja i ustaške simbolike napisan i broj 19650 koji simbolizuje zajedničko delovanje navijača Zadra i Splita, jer zadarski navijači imaju oznake 1965, a torcidaši 1950.

U policiji je rečeno da nemaju evidentirane te incidente.

Pogledajte video: Deca iz Dalmacije slave pobedu nad malim Srbima uz povike "Za dom spremni"

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hr wc eu

    27. jul 2019 | 18:11

    Jednom ustaše, uvek ustaše!

  • Akropolis

    27. jul 2019 | 20:29

    Najveći monstrumi u ljudskoj istoriji

  • MAZOHIZAM

    27. jul 2019 | 22:57

    Zasto tolika mrznja prema jednog naroda? U genocidu pre 70tak godina pobijeno je najmuckije moguce 1 200 000 Srba. Mrznja i dan danas ne prestaje. Zasto? Ali najveci problem je mazohizam kojeg gaju Srbi. Zasto ici u zemlji gde te mrze? Sta se vise treba dogoditi? Prebijanja, maltretiranja, sikaniranja, ponizavanja, ostecivanje imovine. Zasto idete tamo gde niste pozeljni? Trebaju li se desiti stotinjak ubistava da bi shvatili da tamo niste pozeljni i da vas patoloski mrze? Ako ti neko zeli nauditi, problem nije njegov sadizam vec tvoj mazohizam kad vec odlazis kod njega. Zasto ides tamo gde znas da ce te prebiti, maltretirati, ponizavati, vredjati a mozda i silovati? Patologija, opaka bolest je jedva cekati da te neko prebije , ponizi ili siluje samo zato sto si Srbin/Srpkinja, zar ne?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA