Napad na socijalne radnike u Đakovu: Ubijena žena, napadač u bekstvu (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 1

Još jedan radnik je teško povređen

U Đakovu kod Slavonskog broda došlo je do napada na dvoje radnika socijalne pomoći, jednu ženu i jednoga muškarca, javlja N1. Ubijena je dugogodišnja socijalna radnica Blaženka Poplašen, a pravnik te ustanove Ivan Pavić je ranjen.

Nezvanično se saznaje da se u osječkoj bolnici lekari bore za život ranjenog radnika Centra za socijalnu pomoć.

Ministarka je potvrdila napad i na putu je ka Đakovu. Ovo mesto je puno policije, a hrvatski mediji prenose kako su se ljudi zaključali u kućama.

Napadač je u bekstvu, a navodno je pobegao na bicikli.

Prema poslednjim informacijama, napad je navodno izvršio korisnik socijalne naknade, a koji je navodno duševno bolestan, prenosi Index.hr.

O događaju se oglasila policija.

- Policijska uprava osječko-baranjska dobila je oko 12,10 sati dojavu da je u Centru za socijalnu pomoć Đakovo došlo do pucnjave te da se jedan muškarac biciklom udaljio s mesta događaja. Prema do sada dostupnim informacijama jedna radnica Centra je smrtno stradala dok je jedan radnik Centra povređen i prevezen u Klinički bolnički centar u Osijek gde mu se pruža pomoć. Policijski službenici preduzimaju intenzivne mere traganja za osobom čiji je identitet poznat - objavila je policija.

(Telegraf.rs)

Video: Odbrana Srba uhapšenih nakon sukoba u Banjskoj uložiće žalbu na optužnicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamara

    9. jul 2019 | 14:49

    Rece kolinda zive kao u Svajcarskoj eto im raja, ajde hercegovacki konjusaru daj komentar ili ces ti i salko podmuklo minuse da pisete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA