Mladi fudbaler Mirsad (12) iznenada preminuo: Pre 6 dana se žalio na visoku temperaturu i povraćenje, ali je poslat na kućno lečenje

 
  • 6

Nakon što se žalio na povraćanje pušten je na kućno lečenje, a onda mu je stanje bivalo sve gore

U Cazinu je juče iznenada preminuo 12-godišnji Mirsad Begić, mladi fudbaler Fudbalskog kluba Ćoralići iz istoimenog naselja nadomak pomenutog grada i učenik šestog razreda.

Tačni uzroci njegove smrti javnosti još nisu poznati, a Ministarstvo zdravstva USK vodi istragu o celom slučaju, prenosi Cazin.net.

Prema dostupnim informacijama, roditelji su dečaka pre šest dana doveli u Hitnu pomoć Doma zdravlja u Cazinu s visokom temperaturom, a tada se žalio i na povraćanje. Nakon što mu je pružena zdravstvena pomoć, dečaku se zdravstveno stanje poboljšalo pa je upućen na kućno lečenje.

Međutim, u međuvremenu se njegovo zdravlje iznenada pogoršalo, a kada ga je otac juče doveo u Dom zdravlja u Cazinu, dečak je davao slabe znakove života.

Odmah je upućen u Kantonalnu bolnicu u Bihaću, gde je, prema nezvaničnim informacijama, dovezen u beživotnom stanju i svi pokušaji da mu se povrate životne funkcije bili su bezuspešni.

- Čim sam čula za ovaj slučaj, zatražila sam kompletnu informaciju iz obe zdravstvene ustanove. Iz Doma zdravlja su mi poslali kompletan izveštaj, a na izveštaj iz Kantonalne bolnice još čekam. U ovome trenutku preuranjeno je davati informacije o tome šta je tačan uzrok smrti dečaka i o drugim okolnostima, a odgovor na to pitanje mogla bi dati obdukcija - izjavila je resorna ministarka Nermina Ćemalović.

(Telegraf.rs/Srpska info, Cazin.net)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ciko

    26. mart 2019 | 21:48

    Saucesce roditeljima malom nikomese to ne dogodilo.Malom Andjelu smiraj Rajskim bastama.

  • Dk

    27. mart 2019 | 00:00

    Uh ovo je bol u dusi , pa sta se to bre desava. Saucesce Porodici a ti Andjelu mali neka te te tvoj Andjeo cuvar odvede u Raj.

  • Cika Velja

    26. mart 2019 | 23:13

    Detetu puklo slepo crevo...a doktori podobni?!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA