Vođa kavačkog klana progovorio na sudu: U Pragu sam bio na lečenju i nisam bežao od policije

 
  • 0

Kašćelan i njegov advokat tražili su da mu se ne određuje pritvor i obećao da neće da beži i da će se redovno javljati sudu

Vođa "kavačkog klana" Slobodan Kašćelan rekao je na saslušanju pred sudijom za istragu Višeg suda u Podgorici da se u Češkoj, gde je uhapšen po poternici Crne Gore, nije krio i da je imao iznajmljeni stan u centru Praga.

Prema pisanju podgoričkog Dana, on je kazao da se po Pragu slobodno kretao i da se nije krio od policije, a da je u Češku otišao na lečenje, prenosi RTCG.

Kašćelan je sudiji priložio i medicinsku dokumentaciju o lečenju u Češkoj, gde je imao intervenciju koja je zahtevala medicinski tretman.

Zbog svega navedenog, Kašćelan i njegov advokat tražili su da mu se ne određuje pritvor i obećao da neće da beži i da će se redovno javljati sud, ali je sudija odlučio da odredi pritvor.

Kašćelan je uhapšen u velikoj akciji češke policije u iznajmljenom stanu u Pragu, a po nalogu NCB Interpol Podgorica zbog izvršenja više teških krivičnih dela.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Da li će se zadržati sunčano i toplo vreme ili nam sledi preokret?!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA