Majka nastradalog Davida Dragičevića saslušana u policiji: Rekla je da se ne oseća krivom i da nije počinila krivično delo

 
 ≫ 
  • 35

Radanovićeva je rekla da su tokom saslušanja pripadnici policije bili korektni

Suzana Radanović, majka stradalog banjalučkog mladića Davida, saslušana je danas u banjalučkoj policiji, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašteno prisluškivanje i tonsko snimanje.

Radanovićeva je na društvenoj mreži Fejsbuk, u grupi “Pravda za davida”, objavila audio-snimak za koji se tvrdi da predstavlja telefonski razgovor banjalučkog patologa Željka Karana i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika. Ona tvrdi da je snimak dobila.

Kako je prenela Fena, njen advokat Milan Malešević je rekao da se Radanović ne oseća krivim i da smatra da nije počinila krivično delo.

- U slučaju da dođe do sudskog postupka, braniće se. Očigledno je da se ovde ne radi o počinjenju krivičnog dela, osim možda lažne prijave krivičnog dela. Međutim, to ćemo videti kasnije - rekao je Malešević.

Radanovićeva je rekla da su tokom saslušanja pripadnici policije bili korektni i istovremeno primetila da je u ovom slučaju policija bila “veoma ažurna”, te da se, kako je kazala, nada da će “oni tu ažurnost pokazati i u slučaju ubistva” njenog deteta.

Potvrdila je da je joj je policija poziv za saslušanje uputila po prijavi Željka Karana, za koga tvrdi da je jedan akter telefonskog razgovora, a za neovlašćeno snimanje "na javnoj površini" 31. decembra.

VIDEO: Davidova majka postavlja pitanja policajcu, ovaj ćuti

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: MINISTARSTVO ZDRAVLJA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Шоне

    4. januar 2019 | 12:54

    И како сада да је посте када је испало да су она и супруг јој Давор скоро па државни непријауељи бр 1. ? Муж јој на потерници и мора због тога бегати уместо да му омогуће да потпуно слободно и активно учествује у истрази о убиству његова сина. На мајку ето мотре као ма светскога шпијуна и уротника.... Театар апсурда.

  • Aca

    4. januar 2019 | 12:14

    Pa da kad vidi da je nece braniti njeni englezi odma se javlja u policiju!

  • Veteran Rata

    4. januar 2019 | 12:14

    A nije rekla koja tajna sluzba je snimila razgovor ..albanska , hrvatska engleska americka..svi su na zadatku rusenja srpske..kako ne kontaju da narod ne da ono sto je krvlju brace stvarano...alooo okanite se corava posla..idite pred pravosudje i njih jurite ostavite se vi vlade i predsjednika..nigdje na svijetu oni ne sude pa nece ni u srpskoj drzavi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA