Evo šta su Srbi poželeli Hrvatima za Božić, a oni su na to odgovorili: "Mi Hrvati smo gov*a" (VIDEO)

 
  • 15

Komentari Hrvata na ovaj snimak su bili raznovrsni. Neki su bili u duhu praznika, dok su drugi bili izuzetno negativni

Svi katolici su juče proslavili svoj Božić, a među njima su i naše komšije Hrvati. Iako se čini da nismo u dobrim odnosima već duže vreme, ipak su praznici vreme ljubavi, sloge i praštanja, pa su tako čestitke Beograđana upućene komšijama iz Hrvatske i više nego tople i pozitivne.

Prolaznici u Knez Mihajlovom ulicom su bili i više nego voljni da javno požele komšijama srećan Božić.

"Mi smo ipak jedna slovenska grupa naroda. Želimo im sve najbolje, da provedu u radosti i veselju njihov katolički praznik. Svi se mi radujemo". "Svakom dobrom čoveku želim sve najbolje".

"Želim im da budu tu gde jesu i da i dalje budu dobre komšije. Mislim da je to sasvim dovoljno". "Želim im srećan Božić. Hrvati su naša braća i volim Hrvate".

"Da se malo oni urazume, kao i mi. Da shvatimo da samo u nekoj ljubavi i istini može da nam bude dobro". "Jednostavno da se sete da smo svi mi susedi i da smo nekada divno i lepo živeli. Da bude mir i da jedni drugima ne žele zlo".

"Da proslave svoj praznik, da uživaju i da se raduju". "Želim im sve najbolje i da slave kao što i mi slavimo. Da se drže dostojanstveno, kao što se mi držimo".

"Svima želim mir, zdravlje i puno ljubavi, jer kada imamo to onda ćemo imati i sve drugo".

Komentari Hrvata na ovaj video su bili raznovrsni. Neki su bili pozitivini i duhu ovih praznika, dok su drugi bili negativni.

"Ovako normalni ljudi i razmišljaju bilo gde u svetu". "Hrvati i Srbi nisu loši ljudi. Za to što se zbilo u prošlosti, kriva je politika".

"Hvala komšije na lepim željama. Nek da bog da se više nikada ne svađamo na zverski način kao u prošlosti".

"Srbi isto želim srećan Božić. I sreću puno blagostanja i mira sa susedima". "Koje bratstvo i jedinstvo, a kada je rat počeo pobili se svi međusobno".

"Srbi su divan i kulturan narod, živeo sam u Beogradu. Mi Hrvati smo govna". "Pa ako smo sada braća onda smo valjda bili i 91. A šta braća učiniše tad".

"Živo mi se fućka i za Srbe i za Srbiju". "To je za Božić. Šta nam žele ostalih 360 dana pokazali su u proteklih 100 godina".

Kako je vaše mišljenje? Pišite nam u komentarima.

VIDEO: To nisu pravi Srbi! Pitali smo Beograđane znaju li da se u Srbiji 25. decembra slavio Božić (ANKETA)

(Telegraf.rs)

Video: Čamagić: Radovi na rekonstrukciji Trgovačke škole trajaće do jula naredne godine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PIXY

    26. decembar 2018 | 16:45

    Ljubav i postovnje su dvosmerna ulica,zelim im sve najbolje svih 365 dana u godini,ali ne zbog toga da li oni to zasluzuju ili ne, vec da sebe ispostujem kao coveka,mrznja smara

  • Boban

    26. decembar 2018 | 18:23

    A to što oni nama žele, ne dao nam Bog.

  • Vukac

    26. decembar 2018 | 18:21

    Sve je to lijepo al onda dodje dan kada slave oluju i stradanje Srba i sve lijepo sto je izreceno u predhodnoj godini izgubi smisao ,zar ne .Oni moraju da se promjene da ne slave ubijanje i etnicko ciscenje a to se nece nikad desit ,prijece ce stic bijela kuga i nas i njih nego mir i spokoj izmedju ova dva naroda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA