Dok se Skoplje guši u smogu, gradonačelnik igra igrice na telefonu i to na sednici o zagađenju vazduha (FOTO) (VIDEO)

 
  • 0

Skoplje je proglašeno za najzagađeni grad u Evropi prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji

Burne reakcije u javnosti izazvao je snimak na kome se vidi da dok u Sobranju traje javna rasprava o tome kako se boriti sa enormnim zagađenjem vazduhagradonačelnik Skoplja Petre Šilegov, koji je trebao da govori o merama koje će preuzeti grad, igra igrice.

Dok je trajala rasprava gradonačelnik je uspešno prelazio nivoe igrice.

U isto vreme, dok se građani Skoplja bore sa smogom i toksičnim materijama u vazduhu i dok u celoj državi vlada nepoštovanje zakona o zaštiti životne sredine, zamenik ministra za životnu sredinu Jani Makraduli je zaspao na sednici.

Ipak, Makraduli demantuje da je spavao za vreme sednice i kaže da je jednostavno fotografisan u položaju dok čita i kaže da je to montaža sa ciljem da mu se nanese šteta, prenose makedonski mediji.

- Vidi se da čitam, da je na fotografiji intervenisano i da je svaki komentar zlonameran. Ali to me neće pokolebati u borbi za čistiji vazduh. Očigledno nekome smeta što napredujemo. Bio sam celo vreme od 11 do 15.45 na sednici i govorio sam na kraju te sam odgovarao na sva pitanja što bi značilo da sam ih slušao i zapisivao - izjavio je Makraduli za makedonski Fokus.

(Telegraf.rs)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA