Makedonska policija demantuje svoje bosanske kolege: Ni jedan migrant u Makedoniji nije ubio pet osoba

 
  • 0

Iz MUP Makednije demantuju da se na makedonskoj teritoriji dogodilo ubistvo pet migranata

Na teritoriji Makedonije nije registrovan ni jedan slučaj da je migrant učestvovao u ubistvu pet migranata, ističu iz MUP Makedonije nakon informacije bosanskih i hrvatskih medija da je u Velikoj Kladuši, nedaleko od granice sa Hrvatskom bio uhapšen migrant osumnjičen za ubistvo 5 migranata u Makedoniji.

- Ilegalni migrant koga je uhapsila policija u Bihaću osumnjičen je da je učestvovao u ubistvu pet osoba u Makedoniji - potvrdio je načelnik policije Unsko-sanske županije Mujo Koričić u intervju za bihaćku Televiziju USK.

Koričić je rekao da je reč o osobi koja je uhapšena pre dve nedelje zbog drugih krivičnih dela, a dodatnim proverama je utvrđeno da je za njim raspisana poternica jer ga terete za ubistvo pet ilegalnih migranata tokom međusobnog sukoba u Makedoniji.

Makedonci demantuju da se kod njih desilo ubistvo pet migranata Foto: Tanjug/AP

- Taj čovek se nalazi ovde - rekao je policijski načelnik. Koričić nije potvrdio identitet uhapšenog migranta, ali je istakao da se policija na bihaćkom području zbog migrantske krize suočava sa sve većim brojem krivičnih dela.

Iz MUP Makednije demantuju da se na makedonskoj teritoriji dogodilo ubistvo pet migranata.

- Na teritoriji Republike Makedonije, u ni jednom sektoru Ministarstva unutrašnjih poslova nije registrovan takav slučaj, a samim tim nemamo ni takvo osumnjičeno lice - izjavili su iz makedonske policije.

(Telegraf.rs/D. J.)

Video: Lakićević: 8 dece poginulo u Srbiji u avgustu u saobraćajnim nesrećama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA