Policija podnela prijavu protiv Davora Dragičevića

 
 ≫ 
  • 11

Pretnje su iznesene i putem društvenih mreža i nekoliko portala.

Službenici Policijske uprave Banjaluka podneli su Okružnom javnom tužilaštvu izveštaj protiv osobe sa inicijalima D.D. iz Banjaluke, a prema nezvaničnim informacijama RT RS reč je o Davoru Dragičeviću.

Iz Policijske uprave saopšteno je da je osumnjičeni od 15. do 17. oktobra tokom javnog govora na skupu, uputio ozbiljne pretnje da će napasti službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Pretnje su, navodi se u saopštenju, iznesene i putem društvenih mreža i nekoliko portala.

Davor Dragičević protestuje sedam meseci na Trgu Krajina u Banjaluci s ciljem da se otkrije istina u vezi smrti njegovog sina, Davida.

David Dragičević (21) nestao je u noći između 17. i 18. marta ove godine, a njegovo telo je pronađeno šest dana kasnije na ušću rečice Crkvena u Vrbas.

Policija je najpre saopštila da u slučaju smrti Dragičevića nema elemenata krivičnog dela, da bi Okružno javno Tužilaštvo Banjaluka tri i po meseca kasnije okvalifikovalo smrt Davida kao ubistvo.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Snimci iz Donje Jablanice: Telegraf na licu mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    24. oktobar 2018 | 17:51

    Tako i treba konacno !

  • Neso

    24. oktobar 2018 | 20:48

    Ma bravo za policiju srpsku !!!! ziveo LUKAC!!!¨Samo napred za pretnje se odgovara. A davor misli ima ljude oko sebe da napada drzavu. to pod hino hapsiti i suditi...

  • Zoka

    25. oktobar 2018 | 07:09

    Komentar za ubistvo mladica nemam jer sama rijec ubistvo mlade osobe je strasno , ali u ovih nekoliko mijeseci taj zlocin je upotrebljen samo sa jednim ciljem , rusenje vlasti u RSu i dovodjenje opozicije na vlast , istina o ubistvu je u drugom planu nazalost , druga stvar gdin Dragicevic mijesecima tvrdi da ima imena narucilaca i pocinilaca 🤔 ... gdje su ta imena i zasto se nije posvetio tome i tuzbe podnio .... to bi bilo jedino pravo rijesenje , ovako ......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA