Ispovest sezonskog radnika na Jadranu: Konobarišem bez slobodnog dana, a platu zarađujem tako što ne izdajem fiskalne račune

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Djole

    14. avgust 2018 | 12:55

    Sezonski rad je sa malo razlikom svuda slican,ja radim u rent a car-u na kritu i plata je 1500€ kad je dobar mesec zaradi se jos toliko,ipak je to samo 5 meseci,i naravno nema slobodnog dana..

  • Ivan

    10. avgust 2018 | 11:47

    Da nešto vrijedi nebi konobarisa, šta se buni, neka ne radi.

  • Bd

    10. avgust 2018 | 06:16

    Ja radim u restoranu u Bg. Prijavljen sam kao honorarac a radim po 12 sati dnevno za satnicu od 100 din. Ti bar znas zasto radis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA