Vaspitač iz Banjaluke tražio od devojčice (13) da mu slika međunožje: "Želim da vidim nešto što se krije ispod tvojih gaćica"

 
 ≫ 
  • 5

Policija proverava da li je Banjalučanin N. P. (26) tražio od devojčice (13) da mu šalje intimne slike. Na društvenim mrežama se pojavila navodna lascivna prepiska mladića zaposlenog u vrtiću

Organizacija "Borba protiv pedofilije" na svom Fejsbuku objavila prepisku vaspitača N. P. (26) koji je od trinaestogodišnje devojčice tražio da mu pošalje slike nečega "što se krije ispod gaćica".

Službenik ministarstva tražio devojčici (13) da se skine i slika: Stravična prepiska manijaka i nezaštićenog deteta (FOTO)

Poruke su izazvale oštre reakcije i masovno zgražavanje javnosti koja traži hitnu reakciju istražnih organa i najstrože kažnjavanje vaspitača. Na društvenim mrežama to je bila top tema svih razgovora i komentara u kojima je ovaj vaspitač nazivan monstrumom, dok su njegove fotografije deljene po internetu.

U prepisci N. P. šalje poruke na fejsbuk-nalog devojčice, a iza koga se zapravo kriju administratori organizacije "Borba protiv pedofilije". Misleći da priča s detetom, vaspitač se raspituje odakle je ona i koje je godište.

Kada mu je odgovoreno da je 2005. godište, on je glumio iznenađenje, navodeći da je mislio da je 2000. I pored toga komunikaciju je nastavio raspitujući se da li ima momka. Vidi se i da je devojčicu u nekoliko navrata pozivao preko fejsbuk-mesindžera, a zatim tražio da mu uživo pošalje svoju fotografiju, da bi on devojčici poslao svoje slike.

Trinaestogodišnjakinja mu je natuknula da živi s bakom, te da joj roditelji rade na brodu. Vaspitač se interesovao i da li joj smeta što je on stariji od nje, ali mu je odgovorila da ne smeta.

Govorio joj je da je "sad on čuva", te da će je učiti o muško-ženskim odnosima i slično. Tražio je i da sve ostane u tajnosti, razgovarao o golim tetama na TV kasno noću, da bi potom zatražio da mu pošalje sliku. Upitan šta bi da vidi, vaspitač odgovara:

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Pa znaš šta.

- A golu je l'?

- Je l' dozvoljeno?

- Znaš da nije.

- Želim da vidim nešto što se krije ispod tvojih gaćica.

- Ispod gaćica? A kako to da slikam?

U nastavku vaspitač nastavlja da ubeđuje devojčicu da mu pošalje sliku, koju nestrpljivo očekuje, što se vidi i iz činjenice da je bar tri puta pitao kad će ta slika.

Portparol PU Banjaluka Marija Markanović potvrdila je da je policija o ovome obaveštena, da će proveriti sve navode koji su se pojavili na društvenim mrežama.

- Policijski službenici proveriće sve činjenice i preduzeti potrebne mere i radnje u skladu sa zakonom - rekla je Markanovićeva.

"NIJE BIO SAM S DECOM"

Vrtić u kome je vaspitač zaposlen oglasio se saopštenjem u kome se navodi da je tu radio godinu dana, te da nikada nije bilo primedbi na njega.

- Politika naše firme je takva da nikad jedna osoba ne bude sama u grupi sa decom, baš zbog pomenutih situacija. Mi smo bili dužni da obavestimo nadležne organe i prijavimo slučaj. Utvrdili smo da u vrtiću nije bilo kriminalnih radnji. Roditelji vaspitanika mogu da budu mirni. Obaviće se istraga i biće utvrđeno šta je od svega istina. Do tada vas molimo da izuzmete svoj sud bez osnova - saopštio je vrtić.

VIDEO: Nad Ivaninim ubicom izvršena je POSLEDNJA SMRTNA KAZNA

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rile

    7. avgust 2018 | 06:10

    Odro bi mu kozu

  • Ivangm💢

    7. avgust 2018 | 11:17

    Ja nemogu da zamislim da je ovo istina da postoi neko ovakvo stvorenje da se uvede KASTRACIJA pothitno....🤤

  • E

    7. avgust 2018 | 05:08

    Njega treba objesiti za njegovo medjunozje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA