Drvoseču ubilo borovo drvo: U pomoć mu pritrčao sin, ali nije bilo spasa

 
 ≫ 
  • 0

Prema saopštenju policije, nesreća se dogodila oko 12 časova u mestu Ormane – Carev Dol

Nesvakidašnja nesreća se pre dva dana dogodila na istoku Makedonije, kada je drvoseču G. Đ. (51) iz Berova ubilo borovo drvo koje je sekao. Ono je palo direktno na njega i teško ga povredilo.

Prema saopštenju policije, nesreća se dogodila oko 12 časova u mestu Ormane – Carev Dol.

U pomoć teško povređenom čoveku pritrčao je njegov sin i još nekoliko ljudi koji su se tamo nalazili. Nesrećni drvoseča je hitno prebačen u bolnicu u Skoplje, gde je ubrzo preminuo.

Drvo je umalo ubilo i jednu ženu u Skoplju; Foto: Pixabay

Uviđaj na mestu nesreće izvršila je ekipa iz Policijske stanice Berova.

Drvo je umalo koštalo života i ženu V.S. ( 55 ) iz Skoplja, koja je sa sinom D.S. ( 25 ) bila na izletu na Markovoj Reci blizu Skoplja.

- Policijskoj stanici je u 15:35 časova bilo prijavljeno da je iza Markovog Manastira, pored Markove Reke povređena ženska osoba. Policijski službenici su izašli na navedeno mesto i konstatovali da se radi o V.S. ( 55 ) iz Skoplja. Ona je sa sinom D.S. sedela na obali Markove Reke. Oko 14:30 časova počela je da pada kiša i da duva jak vetar, koji je oborio drvo pravo na V.S. Od siline udara žena je pala u reku, a drvo preko nje. Njen sin D.S. i drugi građani su uspeli da sklone drvo sa nje i da ženu izvuku iz reke. Ona je preneta u Urgentni centar Majka Tereza u Skoplju, gde su lekari konstatovali teške telesne povrede - saopštili su iz policije.

VIDEO: Trula i mokra grana umalo proburazila mladića

(D.J.)

Video: Ono kada se sve oko tebe ruši, a tebi je laganica:U radnji izbio požar, on ostao "ladan kao špricer"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA