≫ 

Krici roditelja bola i tuge odzvanjaju Balkanom: Zašto je sve više dece koja se utapaju u rekama (FOTO) (VIDEO)

 ≫ 

Prema zvaničnim informacijama nije poznato šta su uzroci ovih utapanja, ali se pretpostavlja da to zavisi od više faktora

Komentari

  • Johnny Repp

    23. april 2018 | 13:46

    Moja generacija je jedva čekala čas fizičkog da bi odigrali "između četiri vatre", fudbalsku, odbojkašku ili košarkašku utakmicu protiv drugog odelenja . Jednom nedeljno na 25.maju smo imali plivanje ,u kontra smeni , kada smo se pored plivanja "davili" igrajući vaterpolo imitirajući Mirka Sandića, Belamarića, Ronalda Lopatnija i ostale asove toga vremena, a da se pohvalim da smo mi OŠ "Pera Popović Aga" osvojili prvo gradsko školsko takmičenje u ovom sportu. Danas kada prođem kroz to moje školsko dvorište skoro trećina učenika , od onih koji imaju čas fizičkog, sedi na tribinama sa razno-raznim poštedama i opravdanjima . Moderno doba je uzelo danak . Računari, igrice, tri stotine TV kanala,......, a mi smo igrali fudbal i basket i pre i posle časova, vikendom smo pravili turnire između razreda, igrali klikere, jer tada je bio jedan TV program a u kišnim danima najbolja zabava je bio fudbal na federe ili stoni fudbal u večnom luna parku kod ZOO vrta .

  • Modrica

    23. april 2018 | 09:14

    Sto se tice Davida svima je jasno da se decko nije utopio,prvo je prebijen pa bacen u reku.Nadam se samo da ce istina izaci na videlo i da ce tatini sinovi odgovarati..

  • Sasa

    23. april 2018 | 08:49

    U holandiji je obavezno da djeca od pete godine prate časove plivanja! Minimalno a i b diplomu trebaju imati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA