Vozač cisterne umro usred vožnje, pa sleteo sa puta i zakucao se u brdo: Potresni snimci stravične nesreće u Makedoniji (VIDEO)

 
  • 1

Sreća u nesreći je što cisterna, koja je prevozila lako zapaljiv materijal, nije eksplodirala

Vozač cisterne pune plina, M. B. ( 55 ) iz Delčeva, na istoku Makedonije, preminuo je tokom vožnje od srčanog udara, posle čega je cisterna udarila u brdašce pored puta i prepolovila se.

Albanski je od danas zvanični jezik u Makedoniji: Sukob Džaferija i Gruevskog sprečilo obezbeđenje, na ulicama protesti (VIDEO)

Nesreća se dogodila u ponedeljak poslepodne na međunarodnom putu ka Bugarskoj u blizini mesta zvanog Ilijeva česma kod sela Zvegor, blizu graničnog prelaza.

- Nesreća je Hitnoj pomoći prijavljena u 16.50 časova, posle čega je naša medicinska ekipa sa dežurnim lekarom odmah intervenisala. Nakon pregleda tela pokojnog M. B. konstatovano je da je uzrok smrti bio srčani udar - rekao je doktor Goce Stojmenovski iz Hitne pomoći u Delčevu.

SREĆA, PA CISTERNA NIJE EKSPLODIRALA

Prema izjavama očevidaca, sreća u nesreći je što cisterna, koja je prevozila lako zapaljiv materijal, nije eksplodirala.

U ovoj nesvakidašnjoj saobraćajnoj nesreći nije bilo drugih povređenih osoba, a istražni organi su obavili uviđaj.

Daljinac

(D. J.)

Video: Ministar policije Ivica Dačić u poseti Makedoniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA