Seo je u "mercedes" svog bratanca, pa su na njega pucala dvojica sa motocikla u pokretu: Novi pokušaj likvidacije u Crnoj Gori

 
  • 0

Naime Osman je nedugo pre pucnjave uzeo automobil "mercedes" svog sinovca kako bi ga preparkirao u dvorištu zajedničke kuće

Osman Kasumović (50), iz Berana, preživeo je, u noći između petka i subote, kišu projektila koje su na njega ispalila dvojica maskiranih napadača sa motocikla u pokretu, pišu Vijesti.me.

Još dve smrti povezane sa "kavačkim klanom": Spremali "sačekušu" pa ih ubila bomba u Tivtu!

Sa povredama koje nisu opasne po život prebačen je u Opštu bolnicu u Beranama, gde je zadržan na lečenju.

Kako pišu podgoričke "Vijesti", pretpostavlja se da su napadači Osmana zamenili sa njegovim bratancem Davidom Kasumovićem, koji je trebalo da bude meta.

Naime Osman je nedugo pre pucnjave uzeo automobil "mercedes" svog sinovca kako bi ga preparkirao u dvorištu zajedničke kuće.

David Kasumović je osuđen na osam i po godina zatvora zbog ranijih krivičnih dela, odnosno pokušaja ubistva, ali je trenutno na slobodi do pravosnažnosti presude.

On je, kako se saznaje, pre toga vozio isti autobil čitave noći po gradu, a stric je samo uzeo auto da ga parkira ispred zajedničke kuće u kojoj žive u Novom naselju, kada je napadnut u blizini Biroa rada.

Uviđaj je obavljen jutros, ali iz policije nisu mogli ništa više reći o okolnostima ili eventualnom identitetu napadača.

Fotografije sa mesta događaja možete da pogledate OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Ministar policije Ivica Dačić u poseti Makedoniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA